Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Κούλη, όταν δεν πας ούτε στον... γάμο του ανιψιού σου, αυτά θα παθαίνεις.



«Μπορεί να έχουμε τις προσωπικές μας απόψεις αλλά η αυτοδιοίκηση δεν επιτρέπεται να γίνεται νεροκουβαλητής κανενός κόμματος παρά μόνο προεκλογικά για τα κουκιά , τόνισε ότι ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιάννης, στην ομιλία του ενώπιον του πρωθυπουργού στο πλαίσιο του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου».

«Επειδή διαφωνούμε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε, σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης, προσθέτοντας ότι έχουμε όλοι την ανάγκη να συνυπάρχουμε σε ένα μίνιμουμ. Το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε είναι όχι άλλη θεωρία, όχι άλλα λόγια». «Όλη η Ελλάδα» είπε ο κ. Μπακογιάννης ,«αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα, φτώχεια, ανεργία κι αδικία». «Τα νέα παιδιά»,πρόσθεσε, «φεύγουν στο εξωτερικό, ακολουθώντας τον δρόμο των παππούδων τους μετά από 40 χρόνια». «Περιγράφω μία πραγματικότητα", είπε ο κ. Μπακογιάννης, "η οποία προφανώς δεν ξεκίνησε τον Γενάρη του 2015, μην τρελαθούμε κιόλας", τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.

«Φτώχεια, ανεργία, αδικία. Αυτά βιώνουμε καθημερινά» είπε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο κ. Μπακογιάννης που κάλεσε τον Πρωθυπουργό να ακούσει τους κατοίκους της Στερεάς Ελλάδας κα να στηρίξει τις προτάσεις της Περιφέρειας για να λυθούν πολλά από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. «Πολύ θα θέλαμε να μείνετε μαζί μας λίγο ακόμα. Να βγούμε έξω στον κόσμο. Να περπατήσουμε. Να μιλήσουμε με τους ανθρώπους. Κυρίως να ακούσουμε κάποιους από αυτούς. Κάποιους από τους 650.000 κατοίκους της Περιφέρειάς μας. Αναφέρω τον αριθμό, για να αντιληφθούμε κάποια στιγμή ότι τα προβλήματα τόσων Ελλήνων και Ελληνίδων δεν είναι τοπικά, έχουν εθνική διάσταση».


Τσίπρας: Η επόμενη μέρα θέλει ευρεία συνεννόηση

Το ωραίο είναι ότι ο γάμος του έγινε ….στο.. πετρόχτιστο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη και όχι σε εκκλησία. Δηλαδή μασόνοι του κερατά.  



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Το ωραίο είναι ότι ο γάμος του έγινε ….στο.. πετρόχτιστο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη και όχι σε εκκλησία. Δηλαδή μασόνοι του κερατά. "
Με βαζεις στη πριζα να σχολιασω, αυτον που τους παντρεψε σου εμοιαζε για...... ορθοδοξος ιερεας; ΑΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΕΟΠΑΠΙΚΟΣ!
Και δεν μπορω να σας πω, και αυτα ειναι προσωπικα......
ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΡΕ! ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΙΕΡΗ ΤΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΝΑΟ!
ΜΑΖΕΥΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ! ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...