Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ο συγχωρεμένος Ζίγδης το είχε πει από το 81 Εάν συνεχίσετε έτσι, Θα γίνετε οι φιλιππινέζες της Ευρώπης.



Τι έγινε ; Του έριχναν το κράξιμο της αρκούδας και τον έκαναν …αράπη.. Έλα όμως που θα γελά από εκεί που είναι. Ο ΚωλοΕλληνας θέλει να ακούει μόνο ευχάριστα πράγματα , όπως…. Θα σου κάνω λιμάνι στην…Πίνδο, η Ελλάδα στους Έλληνες, Εσείς είσαστε το κράτος, και διάφορές άλλες πολιτικάντικες μαλακίες για αυτό έκαναν τον Ανδρέα Θεό. Για να σκεφτείτε πόσο κάφροι είμαστε ανεβαίνει ο Καμμένος διότι λένε τα έβαλε με το κατεστημένο λόγω του καυγά του με τον Μαρινάκη. .   

Κατά 40% μειώθηκε η αξία του καθαρού πλούτου των νοικοκυριών κατά τη διάρκεια της κρίσης μέσα σε μια πενταετία, όπως προκύπτει από τις διαθέσιμες μελέτες, οι οποίες περιλαμβάνονται στο 45ο τεύχος του Οικονομικού Δελτίου της Τράπεζας της Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα, το διάστημα 2009-2014, η διάμεση αξία του πλούτου των νοικοκυριών περιορίστηκε κατά 40%, ποσοστό το οποίο κρίνεται ως στατιστικά ιδιαίτερα σημαντικό.
Η πτώση της αξίας του καθαρού πλούτου αποδίδεται στη μείωση κυρίως της αξίας της ακίνητης περιουσίας και δευτερευόντως των καταθέσεων. .
Πτώση 26% στο εισόδημα
Εκτός από τον καθαρό πλούτο των νοικοκυριών, το διάμεσο ετήσιο εισόδημα των νοικοκυριών μειώθηκε κατά 26% την περίοδο 2009-2014. Το περιορισμένο εισόδημα και η επιβολή φόρων έπληξαν σημαντικά και την κατανάλωση των νοικοκυριών.
Πτώση 27% στην ετήσια κατανάλωση τροφίμων
Το διάμεσο ύψος της συνολικής ετήσιας κατανάλωσης τροφίμων μειώθηκε κατά 27%. Η μείωση αυτή είναι στατιστικά σημαντική σε όλο το εύρος της κατανομής. Η αποταμίευση των νοικοκυριών περιορίστηκε κατά την περίοδο της κρίσης. Τέλος, το ποσοστό των νοικοκυριών που δήλωσαν ότι τα έξοδά τους είναι χαμηλότερα από το εισόδημά τους μειώθηκε από 21,9% το 2009 σε 13,5 % το 2014.
Τα ευρήματα αυτά αντανακλούν, στο μικροοικονομικό επίπεδο, τη μεγάλη μείωση της παραγωγικής δραστηριότητας στην ελληνική οικονομία κατά την περίοδο 2009-2014 και τη συνακόλουθη μείωση της απασχόλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...