Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Αυξάνει ο αριθμός των νεκρών



Όσο περνούν οι ώρες τόσο αυξάνονται και οι νεκροί από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργατική πολυκατοικία στο δυτικό Λονδίνο.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον αρχηγό της Πυροσβεστικής στη βρετανική πρωτεύουσα, ο απολογισμός αυτή τη στιγμή φτάνει στους 12 νεκρούς, ένας αριθμός που σύμφωνα με τον ίδιο θα αυξηθεί παραπάνω, καθώς δεν αναμένεται να βρεθεί άλλος επιζώντας στα αποκαΐδια της πολυκατοικίας… Σε κάθε περίπτωση μέλος των σωστικών συνεργείων αποκάλυψε πως κανείς από τους ενοίκους των τριών τελευταίων ορόφων δεν θα μπορούσε να επιβιώσει.
«Έχουμε μια λίστα με αγνοούμενους, υπάρχουν τόσο πολλοί. Είναι πιθανό να ξεπερνούν τους 50, πιθανότατα εκατοντάδες. Ήταν μια πολύ μεγάλη και πολύ σοβαρή πυρκαγιά. Αναμένω ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου θα είναι στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς για τις επόμενες τουλάχιστον 24 ώρες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Επίτροπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λονδίνου Ντάνι Κότον.
Σύμφωνα με τη βρετανική Πυροσβεστική, οι άνδρες θα επιχειρούν στο κτίριο για τουλάχιστον 24 ώρες.
Σύμφωνα με το βρετανικό ΕΣΥ, τουλάχιστον 74 άτομα έχουν τραυματιστεί εκ των οποίων οι 18 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Συνολικά 34 άτομα νοσηλεύονται ενώ δύο εξήλθαν από την εντατική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...