Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Κάθε μέρα μπαίνουν ορδές βαρβάρων, αλλά ο αριθμός παραμένει σταθερός.



Συνεχίζεται «αθόρυβα» ο εποικισμός των νησιών.
Ρεκόρ αφίξεων λαθρομεταναστών στη σεισμόπληκτη Λέσβο, τη Σάμο και τη Χίο παρατηρείται τις τελευταίες τρεις ημέρες.
Συγκεκριμένα, άλλοι 145 πρόσφυγες αποβιβάστηκαν το τελευταίο τριήμερο σε ελληνικά νησιά, ανεβάζοντας τις αφίξεις του τριημέρου σε 442.
Σύμφωνα με το συντονιστικό όργανο για τη διαχείριση των λαθρομεταναστευτικών  ροών, την Παρασκευή σε δομές και λοιπούς χώρους φιλοξενίας σε όλη τη χώρα είναι καταγεγραμμένοι 62.258 .
Ενδεικτικά, οι 14.023 είναι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, 7.578 στην Αττική, 3,354 στη βόρεια Ελλάδα, 3.347 στην κεντρική και 143 στη δυτική.



Κανονική Α Π Ο Β Α Σ Η του Ισλάμ στην Πατρίδα μας, καθώς υπολογίζεται ότι από τις θεωρητικά 250 χιλιάδες μουσουλμάνοι  που ζουν στην Αττική, 90.000 είναι Πακιστανοί και ακολουθούν οι Μπαγκλαντεσιανοί, Αφγανοί, Ιρακινοί, Μαροκινοί, Αλγερινοί και Σομαλοί , και όλες οι υπόλοιπες μουσουλμανοφυλές της υφηλίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εκλεψαν την Διαμαντοπουλου στο μετρο του Βερολινου, διαβασε τι εγραψε η νεοταξιτισσα να της δειξεις κατανοηση. (Καλα γραφουμε και καμμια μαλ@κια για να περνα η ωρα)

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε μόνη της την περιπέτειά της με την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

Είμαι για τρεις μέρες καλεσμένη στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία του Βερολίνου. Χθες το απόγευμα στο Μέτρο από το αεροδρόμιο στην πόλη έχασα την τσάντα μου… όσοι το ζήσανε ξέρουν το αίσθημα… χωρίς χαρτιά χωρίς ένα ευρώ χωρίς γυαλιά μέσα σε ένα βαγόνι με όλες τις φυλές του πλανήτη γύρω σου… Θέλω να ευχαριστήσω το Γιάννη Ξύδα από το Ελληνικό προξενείο που έφτασε επί τόπου με τόση ευγένεια και προθυμία και με έβγαλε από το αδιέξοδο. Κατάλαβα δε πως αυτό είναι πια μέρος της ζωής του αφού πολύ συχνά αντιμετωπίζει παρόμοια περιστατικά. Αυτή η συμπεριφορά του δημοσίου λειτουργού που δεν κοιτά ωράριο που δεν εκδικείται για όσα ο ίδιος περνά που δίνει πρόθυμα και ανθρώπινα τη βοήθειά του ..μας δίνει Ελπίδα. Γιάννη σ ευχαριστώ πολύ… όπως βεβαίως και τον Πρέσβυ κ. Δασκαρόλη για το άμεσο ενδιαφέρον του. Και βέβαια… Αθηνά Πανούτσου άμεση παρέμβαση και στη Γερμανία.

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%AD%CE%B6%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...