Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Ο Τόσκας συμφωνεί - επισημοποιεί ότι υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια.



Στην απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών στα Εξάρχεια προχώρησαν πριν από λίγο επισήμως οι αστυνομικές αρχές. Η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε πριν από λίγη ώρα στη Διαύγεια.
Νωρίτερα, την απαγόρευση είχε προαναγγείλει ουσιαστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, καλούσε τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης αυτής «να ξεκαβαλήσουν το καλάμι»….διότι μόνο οι κουκουλοφόροι έχουν δικαίωμα συγκέντρωσης στα Εξάρχεια.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η τήρηση της νομιμότητας". Αυτό είπε νωρίτερα ο κυβερνητικός διπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας σε ερώτηση σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση, έως το απόγευμα σήμερα, θα προχωρήσει στην απαγόρευση των συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας, εφόσον η ΠΟΑΣΥ δεν αναβάλλει τη συγκέντρωση που έχει προγραμματίσει για το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Εξαρχείων.
"Θα σταθμιστούν πιθανοί κίνδυνοι για την ασφάλεια των πολιτών-κουκουλοφόρων . Από εκεί και πέρα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είμαι βέβαιος ότι θα επιλέξει τη βέλτιστη λύση για την τήρηση των νόμων" …που προστατεύουν τους κουκουλοφόρους μας  πρόσθεσε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...