Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Θέλουν να αυξήσουν δραματικά, τα ΘΑΝΑΤΗΦΌΡΑ τροχαία στο Ηράκλειο.



Μετά από αίτημα φορέων και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας  κατέθεσε ψήφισμα για συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο όπου ζητούν  να αποδοθεί από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας η πρέπουσα τιμή στον Κρητικό πολιτικό ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ με την ονοματοθεσία οδού εντός των γεωγραφικών ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Αρκαλοχωρίου.  Με αφορμή την πρόταση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μινώα Πεδιάδας για ονοματοδοσία οδού «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας κ.  Ζαχαρία Καλογεράκη  και όλου του Δημοτικού Συμβουλίου και τοπικών συμβούλων για ονοματοδοσία οδού της περιοχής του Αρκαλοχωρίου, της πρωτεύουσας του Δήμου, σε «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».
Στην πρόταση της δημοτικής αρχής Μινώα Πεδιάδας αναφέρεται με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ επισημαίνοντας χαρακτηριστικά τα εξής:
«Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου και σύσσωμη η ΔΗΜΤΟ Μινώα Πεδιάδας συγχαίρουν τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρία Καλογεράκη και το Δημοτικό Συμβούλιο για την πρωτοβουλία ονοματοδοσίας κεντρικής οδού της περιοχής του Αρκαλοχωρίου, σε «οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».
Επίσης, αύριο το πρωί στις 10:00 κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, με επικεφαλή τον αν. Πρόεδρο και Διευθυντή κ. Ευάγγελο Καρκανάκη, και στελεχών της ΔΗΜΤΟ Αχαρνών- Αστερουσίων θα υποβάλλουν αίτημα ονοματοδοσίας κεντρικού δρόμου του Δήμου σε «οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» στο Δήμαρχο κ. Μανώλη Κοκοσάλη.
Παράλληλα, έως το τέλος της εβδομάδας σε ανάλογες πρωτοβουλίες θα προβούν και άλλοι Δήμοι του ν. Ηρακλείου».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σημερα βλεπω 1996 ατομα απο 1350 που ηταν ο Μ.Ο.

Ixnos είπε...

Kατι ανεξήγητο παίζει με τον μετρητή. Το Πόστ Ρε μπας και βλέπω....εφιάλτη ; βάσει του blogger είχε 9.500 επισκέψεις σε 24 ώρες πράγμα πρωτοφανές που δεν το έχει όμως καταγράψει ο μετρητής. Για αυτό δεν δίνω και πολύ σημασία στις μετρήσεις . Το κοίταξα επειδή με προκάλεσες. Έξαλλου το κάνω για ικανοποίηση δική μου και των όποιων φίλων μου και όχι για δημοσιότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ιχνος . Οποιος ορθώνει αντινεοταξικό αντισιωνιστικό αντιταλμουδικό λόγο καί δέ ...προσκυνά τούς περιούσιους , αυτα παθαίνει !!...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...