Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Άντε γεια ρε.



Με θεαματικό τρόπο τελείωσαν τα ετήσια Γυμνάσια των Εθνοφυλάκων της 80ΑΔΤΕ παρουσία του Ταξίαρχου Δημήτριου Χουπη.
Το υψηλό φρόνιμα των άκριτων εθνοφυλάκων τονίστηκε από τον ίδιο τον Ταξίαρχο σημειώνοντας «ευχαριστώ όλους τους εθνοφύλακες για την παρουσία τους σήμερα εδώ στο Ακριτικό Φαρμακονησι ένα νησί με ιδιαίτερη σημασία για την χώρα μας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την σημερινή τους απόδοση στην βολή που είχαμε πράγμα που αποδεικνύει  την άρτια εκπαίδευση τους. Συγχαρητήρια σε όλους και καλό καλοκαίρι».
Στην προγραμματισμένη άσκηση πήραν μέρος Εθνοφύλακες από την Λέρο, τους Λειψούς, την Κω, την  Κάλυμνο, την  Πάτμο, ενώ βολή με οπλοπολυβόλο  έκανε και ο Έπαρχος Καλυμνου κ.Ι. Θεμελαρος.

Την ίδια ώρα…

Ανησυχητικά ανεβαίνουν οι ροές λαθρομεταναστών και πάλι στα νησιά μας. Μέσα σε 48 ώρες στο Φαρμακονήσι αποβιβάστηκαν 132 άνθρωποι από 13 διαφορετικές χώρες. Μόνο σήμερα είχαμε 67 λαθρομετανάστες ανάμεσα τους περίπου 30 παιδιά και ένα βρέφος μόλις 2 μηνών. 
Στην πλειοψηφία τους ήταν από το Κουβειτ, το Μαροκο, Αφρικανικές χώρες, ακόμα και από το Πουέρτο Ρίκο, την  Βενεζουέλα και την Δομικανική Δημοκρατία. Αφού τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες αναχώρησαν για το Hot Spot της Λέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...