Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Οι αγρότες της Κρήτης στηρίζουν τον Τσίπρα.



Οργή επικρατεί στον αγροτικό κόσμο της Κρήτης μετά την απόφαση της ΠΝΟ να προχωρήσει σε παράταση της απεργία της μέχρι και την Κυριακή, απόφαση η οποία ισοδυναμεί με μεγάλη ζημιά για τα προϊόντα των παραγωγών που μένουν αδιάθετα. 
Αύριο το πρωί αγρότες από όλη την Κρήτη θα βρεθούν στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου προκειμένου να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές κατά της ΠΝΟ. "Αν μας πει το δικαστήριο ότι δεν είναι αρμόδιο, τότε θα πάμε στην Αθήνα" ξεκαθάρισε ο ίδιος μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Ηρακλείου ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φαιστού, Γιώργο Ντισπυράκης.
Μάλιστα όπως τόνισε αύριο στις 7 το απόγευμα οι αγρότες θα μεταφέρουν με τα αυτοκίνητά τους τα προϊόντα τους στην πλατεία Ελευθερίας όπου θα γίνει καταγραφή και στη συνέχεια θα τα διαθέσουν δωρεάν στον κόσμο. 
Εξηγώντας το μέγεθος της ζημιάς ανέφερε πως καθημερινά παράγονται 1650 τόνοι προϊόντων στη Μεσαρά χωρίς εκείνα της Ιεράπετρας τα οποία από χτες μένουν αδιάθετα αφού τα πλοία είναι δεμένα. 
Όπως ανέφερε ο ίδιος "αυτό που εξαγριώνει πιο πολύ τον κόσμο είναι ότι σήμερα το πρωί έφυγε ένα πλοίο με τουρίστες για Σαντορίνη με απόφαση υπουργού ενώ την ίδια στιγμή δεν βρίσκεται λύση για το πλοίο ασφαλείας για τα προϊόντα μας"
Παράλληλα οι αγρότες της Ιεράπετρας και της Σητείας θα προχωρήσουν σε καταγραφή των αδιάθετων προϊόντων και ζύγισμα των προϊόντων στη πλάστιγγα της ένωσης Ιεράπετρας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οταν αυτοι μπλοκαρουν ολη τη χωρα με τις κινητοποιησεις τους εκει δεν τρεχει τιποτα! Δεν πανε να γ@@@@ν! Καρκινο μας ταιζουν!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...