Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Έβαλαν εισηγητή τον… Ζήκο.



Ο βολευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ που ανέλαβε τον ρόλο του εισηγητή του επονείδιστου πολυνομοσχεδίου-μνημονίου,  παραδέχθηκε ότι για κάθε δημοσιονομικό μέτρο που περιλαμβάνει η συμφωνία δεν υπάρχουν ισόποσα αντίμετρα και  παραδέχθηκε πως «δεν γνωρίζω οικονομικά. Μόνο μπακαλίστικα»
«Δεν υπάρχει με ακρίβεια ότι για κάθε μέτρο που χάνεται θα υπάρχει και ένα ευρώ που αναπληρώνεται» είπε ο βουλευτής της πλειοψηφίας και μέλος της ομάδας των «53» για να διανθίσει την τοποθέτησή του με τις γνωστές κορώνες εναντίον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που όπως υποστήριξε «διαστρεβλώνουν» την πραγματικότητα.
Ο ίδιος ο Καραγιαννίδης παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει από οικονομικά, αλλά μόνο από μπακαλίστικα, χωρίς αυτό  -όπως είπε-  να θεωρηθεί μομφή προς τους μπακάληδες. Ίσως γι αυτό ο βουλευτής Δράμας υποστήριξε πως «ακόμα και αν η κυβέρνηση δεν επιτύχει το κρίσιμο πλεόνασμα του 3,5% θα λάβει 1% μέτρα και 0,5% αντίμετρα».
Τέλος, ο Χρήστος Καραγιαννίδης είπε πως η «προσκόλληση» στον ευρωδρόμο αποτελεί μονόδρομο. «Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια συζήτηση για την έξοδο από το ευρώ και από την Ευρωζώνη αλλά όχι αυτή την ώρα» είπε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...