Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Έπεσαν φάπες και …νερά στην βουλή;



Μεγάλη ένταση επικράτησε πριν από λίγο στο μπουρδέλο κατά τη συζήτηση στις Επιτροπές για τη νέα συμφωνία κυβέρνησης – δανειστών, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί ο ξευτίλας πρόεδρος και να φωνάζει εναγωνίως την φρουρά να μπει μέσα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προκλήθηκε απίστευτη ένταση ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Δένδια και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη που απεβλήθει από το μπουρδέλο..





O φαλακρός Ρότσιλντ έκανε την πάσα του στόν Τσίπρα. Προβοκάρισε τον νευρικό Κασιδιάρη, για να εχουμε θέμα, και να ξεχάσουμε τι ψηφίζουν.  

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο σπερματεγχύτης αγελάδων και τριπλοσυνταξιούχος είναι και πρόεδρος του μπουρδέλου; Μετά τι ψάχνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά έπιασε η προβοκάτσια. Με απόφαση Βούτση αποβλήθηκε σύσσωμη η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής από την συζήτηση για το κατάπτυστο μνημόνιο.

Ανώνυμος είπε...

O προεδρεύων Μπαλαούρας, σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να ωρύεται και να καλεί συνεχώς τη...Φρουρά, το φρούραρχο, να φωνάζει "δεν υπάρχει φρουρά εδω"! Μας έφερε στη μνήμη το αντάρτικο τραγούδι με το...Φρούραρχο της Καστοριάς! Ευχαρίστως ο Μπαλαούρας, θα ήθελε να δει τον Κασιδιάρη στο...μπαλαούρο!!!

Ανώνυμος είπε...

το φαλακρο μασονοκ@λοτρυπιδι αφου ξερει οτι δεν του αρεσουν οι σαποιεs κ@λοτρυπιδεs...
Του ΚaS!
Αποφυγαμε τα χειροτερα αν ηταν ο μπουγατσαs θα του πετουσε το απολυτηριο στρατου στην φαλακρα ειναι νευρικοs ο κυδωνιατηs...κομματια θα το εκανε το καλτσον του.....
Ο Σπερματεγχυτηs και οι ρομπεs του κυνοβωλιου ΡΕ ΟΥΣΤ βρωμοκαΜΠΙΝΕΔΕΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕ
https://www.youtube.com/watch?v=YO4NBDwx4To

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...