Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Το πρωκτογενές πλεόνασμα του Τσίπρα.….



Τα παίρνουν από την εικονική  ρευστότητα της αγοράς με τις πλαστικές κάρτες.
Το κράτος είναι σε περιβάλλον επιλεκτικής χρεοκοπίας (δεν πληρώνουν κανένα)
Συντηρούνται  με εσωτερικό δανεισμό και τιτλοποιήσεις ύψους 700 δις ευρώ ενώ δίνουν  τρελές αμοιβές  σε «συμβούλους».
Σπρώχνουν υποσχετικές IOU (δις ευρώ) σε ταμεία, ρεπος, t-bills κλπ για αφαίμαξη των υπαρχουσών αποθεματικών, και απελευθερώνουν τους πλειστηριασμούς για να τους δώσουν οι δανειστές ως αμοιβή μερικά ψίχουλα.
Με εξαφανισμένες τις καταθέσεις από τις τράπεζες, και με 310 δις ευρώ κρυφό χρέος από τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών μιλούν για ανάπτυξη.
Με μηδενικές  ιδιωτικές επενδύσεις, με νέα δανεικά από τις τράπεζες με συγκάλυψη από τη Κομισιόν, με αύξηση των τιμών των οικονομικών δεικτών πτώχευσης και σε πλήρη ύφεση, κάνουν  προσλήψεις στο δημόσιο από τα ΕΣΠΑ αντί για υποδομές για ανάπτυξη (υποδομές για αυτούς είναι τα πεζοδρόμια, τα PC, οι επικοινωνίες, οι δρόμοι και οι ΜΚΟ για εξαγορά ψήφων)
Με αλλαγή Προεδρείου στο υπερΤαμείο σε κάθε μεγάλη συναλλαγή, με μια ΕΛΣΤΑΤ που δεν ξέρει να υπολογίσει το μέσο μισθό σωστά, αλλά μπορεί να υπολογίζει σωστά το πλεόνασμα Τσίπρα, με είσοδο των ΕΛΠΕ στο υπερΤαμείο αφού του έδωσαν τα κοιτάσματα του Ιονίου και με μεταφορά της χρεοκοπίας στο μέλλον παρουσιάζουν πλεόνασμα.
Η φάση ακροδεξιού Κασιδιάρη- ακροδεξιού Δένδια, ήταν καθαρά  υπερκομματικά στημένη. Η Βουλή είναι μια υπερκομματική Παράγκα που συντηρείται για νομιμοποίηση της παρανομίας. Στημένα είναι και τα Ελληνοτουρκικά για να έχουμε να λέμε.  Για να τραβούν το ενδιαφέρον από τα καυτά. Γνωστά κόλπα. Αυτό που μένει είναι να σκάσει και καμιά βόμβα τώρα ή να πάρει φωτιά κανένα δάσος, γιατί το παραμύθι με τις  λίστες και τις μίζες τελείωσε με την έξοδο του Ακη.

Ο Μεγάλος Λαπάς της ΝΔ ανακοινώνει κάθε τόσο ότι του δίνουν να διαβάζει από το Αθηναϊκό Πρακτορείο "Ειδήσεων" και αυτό το θεωρεί αντιπολίτευση. Πολύ σκονάκι ο τύπος...

Με αυτούς και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό άλλο. Οι «συνήθεις  αγελάδες» μισθωτοί, συνταξιούχοι, και μικρομεσαίοι στέρεψαν . .Μήπως είναι η ώρα να διορίσει και εδώ πρωθυπουργό ο Ρότσιλντ;
Εξάλλου ο Κούλης το είπε από το Λονδίνο. Σήμερα στην Ελλάδα δεν υπάρχει διαχωρισμός δεξιάς και αριστεράς.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Χρυσός γουρλομάτης θα πάρει τέτοια καυτή πατάτα στα χέρια του, που θα καεί πριν την πιάσει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...