Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

H απίστευτη τάπα της Λεπέν.



H Μαρίν Λεπέν, η υποψήφια για την προεδρία της Γαλλίας, "απάντησε" στον θρύλο του γαλλικού ποδοσφαίρου Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος νωρίτερα είχε καλέσει τους συμπατριώτες του να την καταψηφίσουν, λέγοντας ότι "μ' αυτά που βγάζει" δεν την εκπλήσσει ότι στηρίζει τον Εμανουέλ Μακρόν.
Ο Ζιντάν κάλεσε τους Γάλλους "να αποφύγουν όσο το δυνατόν περισσότερο" το Εθνικό Μέτωπο στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, στις 7 Μαΐου.

Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει αυτή τη δήλωση, η Λεπέν αρχικά απάντησε: "Είναι η άποψή του. Τι να σας πω, μπορεί να δίνει συμβουλές στο ποδόσφαιρο, είναι αρκετά καλός και πρέπει να το παραδεχόμαστε, αλλά στην πολιτική, δεν είναι βέβαιο". Αμέσως μετά, πρόσθεσε: "Μ' αυτά που κερδίζει, καταλαβαίνω ότι ψηφίζει τον Μακρόν".

"Υποθέτω ότι ο κ. Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει λίγα κεφάλαια και επομένως έχει κάθε συμφέρον πιθανότατα να εκλεγεί ο Μακρόν για να διατηρήσει τα πλούτη που συγκέντρωσε, χάρη στο ταλέντο του", συνέχισε.
Ο νυν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, που είχε ταχθεί και στο παρελθόν κατά του Εθνικού Μετώπου, δήλωσε σήμερα ότι το μήνυμα που θέλει να στείλει είναι το ίδιο με εκείνο του 2002, όταν είχε περάσει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών ο Ζαν-Μαρί Λεπέν, ο πατέρας της Μαρίν. "Είμαι μακριά από αυτές τις ιδέες, από αυτό το Εθνικό Μέτωπο. Πρέπει να το αποφύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα άκρα δεν είναι ποτέ κάτι καλό", είπε σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...