Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Φημοσιοκαφρία




Κοντέψαμε να ξεχάσουμε εκείνο το γλυκό κοριτσάκι που έκανε να δακρύσουν μικροί και μεγάλοι σ' ολόκληρο, όταν διηγήθηκε την τραγική της ιστορία σε όλα τα δυτικά τηλεοπτικά δίκτυα και συγκίνησε αφάνταστα την κυρία Κλίντον, όπως συγκίνησαν τα "νεκρά" παιδάκια στη Συρία από τα "χημικά του δικτάτορα Άσαντ" τον Τραμπ κι εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση: "Δραπέτευσε με τα πόδια από την Πιονγιάνγκ και περπάτησε μέχρι την Κίνα... διέτρεξε χιλιάδες χιλιόμετρα διασχίζοντας ναρκοπέδια σε βουνά και κάμπους, κυνηγημένη από τους αδίστακτους κομμουνιστές στρατιώτες της Βόρειας Κορέας, που είχαν βιάσει την αγαπημένη της μητέρας...".
Το "γλυκό κοριτσάκι" που διέφυγε από τους αιμοσταγείς κομμουνιστές της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας μας το θύμισε ο "δημοσιογράφος" Νίκος Ευαγγελάτος (Αισχρή αντικορεατική προπαγάνδα Alpha), ξεπερνώντας κάθε όριο δημοσιογραφικής αλητείας χωρίς ντροπή.
Λοιπόν... το "γλυκό κοριτσάκι" ονομάζεται Yeonmi Park κι είναι διάσημη ηθοποιός της Νότιας Κορέας, όπου ανθίζει η "δημοκρατία": Το "γλυκό κοριτσάκι" πληρώθηκε αδρά ώστε να παίξει σ' εκείνη τη θεατρική παράσταση τον ρόλο του προσφυγόπουλου, της "φτωχής βορειοκορεάτισσας κοπέλας που δραπέτευσε από το καθεστώς του ψυχοπαθούς δικτάτορα Κιμ".
Τα πάντα για την προετοιμασία της διεθνούς κοινής γνώμης, ώστε να είναι πεισμένη κι έτοιμη να επικροτήσει έναν δολοφονικό πόλεμο "εκδημοκρατισμού" και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας. Η ίδια "συνταγή"... τα χημικά του Ιράκ, ο δικτάτορας της Λιβύης, ο εγκληματίας Μιλόσεβιτς, ο χασάπης Άσαντ, τα πυρηνικά του Ιράν και πάει λέγοντας.
Φυσικά... οι δημοκράτες Νετανιάχου, Σίσι, Ποροσένκο, Σαούδ, Ερντογάν, οι εξεγερμένοι τζιχαντιστές της καταραμένης "αραβικής άνοιξης made in USA" και πάει λέγοντας.

Θυμάστε το κοριτσάκι της Χίλαρυ από την Πιονγιάνγκ;


Πάντως ο έγκριτος και σοβαρός Νίκος Ευαγγελάτος είπε "Κάναμε λάθος, νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τους τηλεθεατές" και … καθάρισε... για την ξεφτίλα με το βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή του Livenews στο «Ε».

Ο δε έτερος καππαδόκης Αντώνης Σρόιτερ που έπεσε κι αυτός στην ίδια λούμπα προσπάθησε να κάνει χιούμορ γράφοντας στο fb:..
Γκάφα μας καλή, η ιστορία με το κοριτσάκι στη Βόρεια Κορεα. Θα διορθωθούμε. Να χθες δεν παίξαμε την είδηση της εισβολής των εξωγήινων πχ. Ειδαμε τελευταία στιγμή στα πλάνα τον Will Smith να πιλοτάρει F-16. Ήδη βελτιωνόμαστε...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ απυθμενα αισχη των μμε δεν καλυπτονται με ενα "συγνωμη" η μηπως;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...