Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Στους όρχεις μας τι θα κάνει ο Τράμπ με τους σχιστομάτηδες.



Έτοιμος να διατάξει στρατιωτικά πλήγματα στη Βόρεια Κορέα αν η Πιονγκγιάνγκ αποφασίσει να προχωρήσει σε μια νέα δοκιμή πυρηνικού όπλου, εμφανίζεται ο Τράμπ όπως μεταδίδει το NBC News. Οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει στην περιοχή δύο αντιτορπιλικά ικανά να εκτοξεύουν πυραύλους Τόμαχοκ και το ένα από αυτά απέχει 482 χιλιόμετρα από ένα πεδίο δοκιμών της Βόρειας Κορέας, ανέφερε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, επικαλούμενο αξιωματούχους των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών.
Χθες ο Τραμπ διεμήνυσε μιλώντας σε δημοσιογράφους ότι θεωρεί πως το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας αποτελεί πρόβλημα και αυτό θα διευθετηθεί. Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι περιμένει από την Κίνα να ασκήσει πίεση στην Πιονγκγιάνγκ για να συμμορφωθεί με τις διεθνείς συμφωνίες για τα πυρηνικά όπλα.
Πράγματι, μια ημέρα πριν φθάσει ο Κινέζος πρόεδρος στις ΗΠΑ, στις 6 Απριλίου, ο Κιμ Γιόνγκ Ουν είχε εκτοξεύσει έναν νέο βαλιστικό πύραυλο προς την θάλασσα της Ιαπωνίας. Η Ουάσινγκτον φοβάται ότι θα υπάρξει στις προσεχείς ημέρες νέα πυρηνική δοκιμή, η έκτη από το 2009. «Η απειλή νούμερο ένα παραμένει η Βόρεια Κορέα, εξαιτίας του ανεύθυνου πυραυλικού της προγράμματος που απειλεί τη σταθερότητα», δήλωσε ο στρατηγός Dave Benham.
Ο φάκελος της Βόρειας Κορέας βρέθηκε στο επίκεντρο των συνομιλιών του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κινέζο πρόεδρο Xi Jinping. Ο Τραμπ ήλπιζε να επωφεληθεί από την στήριξη της Κίνας για να φρενάρει τον πυρηνικό πυρετό του βορεο-κορεάτη δικτάτορα. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στους Financial Times ο Τραμπ δήλωσε ότι είναι έτοιμος να «καθαρίσει» μόνος το πρόβλημα της Βόρειας Κορέας.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Βόρειας Κορέας από την πλευρά τους προειδοποίησαν ότι θα «συντρίψουν ανηλεώς» τις ΗΠΑ, εάν η Ουάσιγκτον επιλέξει να επιτεθεί. «Οι ΗΠΑ και οι ναυτικές τους δυνάμεις, θα λάβουν την πιο σκληρή απάντησή μας, χωρίς οίκτο, μη επιτρέποντας στους επιτιθέμενους να επιβιώσουν» μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας KCNA, επικαλούμενο ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων.

Είναι πολύ μακριά για να μας ενδιαφέρει. Όσο για τους…. Κινέζους. Κάθε μέρα ανοίγουν και καινούργια μαγαζιά στην Ελλάδα. Αυτοί κάτι ξέρουν. Όλα είναι μία μπαρούφα. Μια φούσκα που θα ξεφουσκώσει πάνω από το σινικό τείχος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πολυ κοντα και μας ενδιαφερει, η ραδιενεργεια δεν εχει συνορα οπως και το γενικο εμποριο το οποιο μπαινει στα σπιτια μας με διαφορες μορφες ειτε ως τροφη (θαλασσινα, ρυζι, ψευδοσιτηρα -φαγοπυρο σισαμι λιναρι κεχρι) ειτε ως υλικα "αγαθα" *ρουχα ηλεκτρονικες και ηλεκτρικες συσκευες αυτοκινητα κλπ).
Τι δουλεια εχει ο Αμερικανος στου διαολου τη μανα και στο κατω κατω ποιον εχει πειραξει ο θεομουρλος της Κορεας; Επειδη δεν εχει υποκυψει στις τραπεζες των Ροθτσιλντ και ειναι ανεξαρτητο κρατος μη ελεγχομενο;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΙΣ 13 ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΟΙΚΟΥΝ .. ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΟΠΟΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΩΝΤΕ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ..ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ .
ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...