Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Πλακώθηκαν πάλι οι τσατσάδες στο μπουρδέλο



Ο Κουρουμπλής απαντώντας στον Μητσοτάκη που άφησε υπόνοιες στη Βουλή για τη θητεία του το 1996 όταν διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υγείας, έμπλεξε την μητέρα του Κούλη , υποστηρίζοντας ότι η οικογένεια Μητσοτάκη είναι αυτή που οφείλει  να δώσει απαντήσεις για το λεγόμενο «Μαρίκειο ίδρυμα».
Σημείωσε πως δεν έχει θέμα να εξεταστεί αλλά πρόσθεσε «βάλτε και την περίοδο αυτή γιατί θα πρέπει η οικογένεια Μητσοτάκη να πει που πήγαν τα εκατομμύρια που συγκέντρωσε η αείμνηστη μητέρα τους για το Μαρίκειο» και πρόσθεσε πως «αν θέλουν ανταρτοπόλεμο είμαι από μια περιοχή του Βάλτου που ξέρουν τι σημαίνει ανταρτοπόλεμος» είπε χαρακτηριστικά.
Απάντησε, όμως, και στα στελέχη της ΝΔ, Νίκο Δένδια και Άδωνι Γεωργιάδη που τον στοχοποίησαν. «Αρκετά είμαι ανεκτικός στο κάθε γελοίο υποκείμενο» είπε εκνευρισμένος και στη συνέχεια …ανακάλεσε, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι η αναφορά του δεν είχε ως στόχο τον Νίκο Δένδια, άρα είχε τον Άδωνη.
Γεωργιάδης – Πολάκης
Ακολούθησε «μάχη» μεταξύ του Γεωργιάδη και του Πολάκη. Ο  Γεωργιάδης απέρριψε όλες τις κατηγορίες και δήλωσε έτοιμος να αρνηθεί την παραγραφή των αδικημάτων για να συσταθεί Προανακριτική Επιτροπή, καλώντας όμως να κάνει το ίδιο και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
«Στη πολιτική μπορεί να έχουμε τεράστιες διαφωνίες, αλλά το να διοργανώνουμε και να ρίχνουμε λάσπη δείχνει το πραγματικό ήθος του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε και προσέθεσε:
«Κάνω δήλωση αμετάκλητη. Παραιτούμαι πάσης διαγραφής αδικημάτων, και αν έχετε τα κότσια να κάνετε προανακριτική και να με πάτε στο Ειδικό Δικαστήριο. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό, να κάνετε και εσείς το ίδιο και να πάμε σε Προανακριτική».
Αντέκρουσε και τις κατηγορίες που βασίζονται στα όσα κατέθεσε από τις φυλακές, ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης, τονίζοντας ότι ο ίδιος τον είχε απομακρύνει γιατί έφτασε το νοσοκομείο να χρωστά 200 εκατ. ευρώ και διόρισε νέα διοίκηση. «Ισχυρίστηκε ο κ. Μαρτίνης στο δικαστήριο ότι δεν είχα δικαίωμα να διορίσω νέα διοίκηση και το δικαστήριο έκρινε ότι είχα δικαίωμα», ανέφερε. Απευθυνόμενος προσωπικά στον Πολάκη ανέφερε ότι πρέπει να ελεγχθεί και το ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έδωσε 700.000 ευρώ σε ιδιωτική εταιρεία για την φύλαξη του ΚΕΛΠΝΟ, τους μήνες Ιανουάριο Φεβρουάριο.
«Ο τροχός γυρίζει και η πλειοψηφία της Βουλής θα αλλάξει. Γι΄ αυτό, καλύτερα για εσάς να ερευνηθούν τώρα παρά μετά», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.
Από την πλευρά του ο Πολάκης  έκανε λόγο «μαυσωλείο της διαφθοράς, offshore των κυβερνήσεων» μιλώντας για το ΚΕΕΛΠΝΟ και πρόσθεσε «Με αυτά τα παράσιτα θα κάνει την παραγωγική ανασυγκρότηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης;».
Χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις και για τον Κώστα Σημίτη, λέγοντας «Η διαφθορά είναι πολιτικό φαινόμενο μας είπε ένας “βρυκόλακας” που βγήκε από τη ντουλάπα πριν λίγο καιρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...