Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Μέρκελ δώσε και άλλο πόνο. Αντέχουμε.



Η φωτό που δημοσιεύουμε είναι κάτι παραπάνω από αποκαλυπτική.
Δείχνει ανάγλυφα ότι ακόμη και σε μια εποχή σκληρής κρίσης πάντα θα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν υπολογίζουν τα χρήματα και «ενταφιάζουν» έναν τραγουδιστή με εκατοντάδες δίσκους λουλουδιών.
Ακόμη κι αν ο ίδιος δεν το ήθελε, δεν μπορεί να κάνει τίποτε γι’ αυτό, όταν υπάρχουν κάποιοι που πάνω στην τρέλα της νύχτας αρχίζουν τον «πόλεμο» των λουλουδιών.
Σχεδόν εξαφανισμένος από τους δίσκους που γέμισαν τη πίστα μέσα σε δέκα με δεκαπέντε λεπτά, ο Ρέμος γέρνει πίσω σαν να λέει όχι άλλο ρε παιδιά, αλλά εις μάτην. Τα λουλούδια είναι ένα φαινόμενο που δεν μπορεί να εκπέσει από το ελληνικό nightlife, το οποίο κάποια βράδια παίρνει άλλη διάσταση.
Μια τέτοια διάσταση πήρε και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν κάποιοι θαμώνες που είχαν προφανώς την οικονομική άνεση να το κάνουν αποφάσισαν να τον «θάψουν» προσωρινά με έναν λουλουδοπόλεμο που άγγιξε τις εκατό χιλιάδες ευρώ.
Δείγμα για πολλούς ότι στην Ελλάδα της κρίσης και της ανέχειας, λεφτά για λουλούδια υπάρχουν και πιθανότατα θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο κάποιοι θέλουν και έχουν λεφτά να το κάνουν.
Και ο Ρέμος όσο και αν από μέσα του παρακαλάει να μην ξεφεύγουν τόσο πολύ οι επώνυμοι στα πρώτα τραπέζια, δεν μπορεί να κάνει τίποτε περισσότερο από το να αποδεχτεί, όπου και αν εμφανίζεται, ότι κάποια βράδια θα συμβαίνει αυτό που συνέβη το περασμένο Σάββατο στην Fantasia…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΑΥΡΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΥΛΟΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ , ΤΗΣ ΞΕΣΚΙΖΩ ΤΗ ΜΟΥΝΑ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΡΟ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ !!

Ανώνυμος είπε...

Χαλασε 100 χιλιαρικα για να ακουσει playback τον Ρεμο;
Πειτε του να δει το βιντεο μηπως καταλαβει ποσο μαλακας πιαστηκε!
https://www.youtube.com/watch?v=vHDA5nHlDrQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...