Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Ρε …Βίκυ Μια ζωή ήταν σάπιος. Τώρα.... αποσάπισε.



Όλη του η ζωή μες΄την σαπίλα, και τον βούρκο ηταν. Όταν τα ξεσκίζατε στα Παρίσια και στα εξωτικά μερη, όταν άρπαζε τις μίζες εις βάρος της τσέπης μας ,όταν σου αγόραζε σπίτι στην αρεοπαγίτου γιατί δεν μπορούσες να μένεις σε λαϊκή συνοικία, όταν ξέσκιζες το δικό μας χρήμα στα μαγαζιά του  Κολονακίου , ένας σάπιος καψούρης κωλόγερος ήταν. που βρήκε τρυφερό αρνάκι και το ξεκοκάλιζε..

Με δραματικό τόνο μίλησε η Βίκυ Σταμάτη για τα προβλήματα υγείας του συζύγου της, Άκη Τσοχατζόπουλου, και την πρόσφατη δικαστική απόφαση που ορίζει υψηλό ποσό εγγύησης για την αποφυλάκισή του, μιλώντας στην εκπομπή “Αυτοψία” του Alpha.

Όπως ανέφερε η κ. Σταμάτη, ο Άκης Τσοχατζόπουλος υποφέρει από βαριά καρδιακή νόσο και υπεβλήθη σε μία δύσκολη καρδιοχειρουργική επέμβαση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο,  
ενώ αποκάλυψε πως ο γιατρός που τον χειρούργησε της είπε: “Ο άνθρωπος αυτός είναι 77 ετών, όμως μέσα του είναι 98 ετών είναι όλος σάπιος, έτρωγε αυτός ο άνθρωπος;”. Όπως εξήγησε, όλη η οδοντοστοιχία του είναι σάπια, κι αυτό γιατί στη φυλακή ήταν τόσο απασχολημένος με τη διεκδίκηση της ελευθερίας του, που πολλές φορές δε σιτιζόταν.
Η ίδια διευκρίνισε πως στη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν είχε ποτέ ιδιαίτερη μεταχείριση.
Στη συνέχεια εξαπέλυσε πυρά κατά της πρώην συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, την οποία "έδειξε" ως "καθοδηγητή για πάρα πολλά δεινά που υπέστη ο Άκης" και την καταλόγισε συμπεριφορά "ναζί" και "γκεστάπο", ενώ επιτέθηκε και στον "τσαντάκια" Γιάννη Σμπώκο, για τον οποίο ανέφερε πως πλούτισε εν αγνοία του συζύγου της, υποστηρίζοντας πως ήταν "ο χαρτοφύλακας του Άκη", αλλά και στον "κρεβατοκαμαράκια", "εφιάλτη" και "χάχα" Νίκο Ζήγρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...