Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Αυτό το γουρούνι στραγγάλισε το παιδί του





Εικοσιπέντε να είναι οι ώρες του και εκείνες στην κρεμάλα.
Σήμερα θα γίνει η νεκροτομή στο σώμα του άτυχου κοριτσιού, για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου, αλλά σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής κατάθεση του 61χρονου, φαίνεται πως την στραγγάλισε ο ίδιος και ύστερα πέταξε τη σορό στον κάδο απορριμμάτων.
Την αποτρόπαια πράξη του ομολόγησε αργά χθες το βράδυ, ο 61χρονος πατέρας της μικρής Στέλλας το άψυχο κορμάκι της οποίας βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων τον οποίο μάλιστα υπέδειξε ο ίδιος ο πατροκτόνος. Ο κάδος ήταν σε απόσταση σχεδόν 1,5 χιλιομέτρου από το σπίτι της οικογένειας, στην Αγία Βαρβάρα, στη συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Αίολου.  
Από την πρώτη στιγμή ο πατέρας θεωρήθηκε ύποπτος καθώς είχε πέσει σε αρκετές αντιφάσεις. Το βράδυ ξανακλήθηκε για κατάθεση καθώς πολλά από όσα είχε αναφέρει στην πρώτη του κατάθεση ήταν «θολά». Τελικά φαίνεται ότι λύγισε και ομολόγησε. Ευρισκόμενος σε απόλυτη σύγχυση φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Ήταν η κακιά ώρα. Ήταν ατύχημα. Το παιδί έκλαιγε συνέχεια. Ζητούσε την μητέρα του, που ήταν στο νοσοκομείο. Προσπαθούσαν να την ησυχάσω. Δεν σταματούσε. Την ταρακούνησα αλλά συνέχιζε. Την είχα αγκαλιά. Την έπιασα από τον λαιμό και της έκλεισα το στόμα. Τότε ηρέμησε… Ίσως τη σκότωσαν οι ληστές που είχαν μπει στο διαμέρισμα… » ομολογώντας ουσιαστικά τη δολοφονία της κόρη του και επιβεβαιώνοντας όλες τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής.
Η σορός της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη βρέθηκε, αργά χθες το βράδυ μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, σε κάδο απορριμμάτων. Οι πρώτες ενδείξεις και τα  ευρήματα της αυτοψίας του ιατροδικαστή και των αστυνομικών έκαναν λόγο για στραγγαλισμό ή ασφυκτικό θάνατο, ο οποίος προσδιορίζεται χρονικά τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Το γουρούνι πρώην αστυνομικός, με σκυμμένο το κεφάλι, πέρασε το κατώφλι των Αρχών. Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο αρμόδιος αξιωματικός, ο 61χρονος βρίσκεται σε σύγχυση, για αυτό θα ληφθεί και νέα κατάθεση, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για την αποτρόπαια πράξη του και να συμπληρωθεί η δικογραφία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 61χρονος έχει ψυχολογικά προβλήματα και παίρνει αντικαταθλιπτικά φάρμακα.
Για να κάνει όμως σενάρια και να το πετάξει στον κάδο δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...