Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Προς…. Μερκεληστές… επιστολή πρώτη.



Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων αποκάλυψε το περιεχόμενο της επιστολής που βρέθηκε κοντά στο σημείο της έκρηξης, από όπου πέρασε το πούλμαν της Ντόρτμουντ.
Σε αυτήν γίνεται αναφορά στην καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, η οποία εγκαλείται για τη πολιτική της, αλλά και στους δώδεκα νεκρούς από την επίθεση σε υπαίθρια αγορά του Βερολίνου, τα περασμένα Χριστούγεννα, ενέργεια για την οποία ανέλαβε την ευθύνη το Ισλαμικό Κράτος.
Αναλυτικά η επιστολή:
«Στο όνομα του φιλεύσπλαχνου και καλοκάγαθου Αλλάχ, δώδεκα άπιστοι δολοφονήθηκαν στη Γερμανία από ευλογημένους αδερφούς μας. Όπως φαίνεται, όμως, εσένα, Μέρκελ, δεν σε ενοχλούν οι βρώμικες υποθέσεις σου.Τα μαχητικά αεροσκάφη σου συνεχίζουν να πετούν στον ουρανό του χαλιφάτου για να σκοτώσουν μουσουλμάνους. Χάρη στον Αλλάχ, όμως, παραμένουμε δυνατοί. Από εδώ και πέρα όλοι οι άπιστοι ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές και όλοι οι επώνυμοι της Γερμανίας και των άλλων εθνών είναι στη λίστα θανάτου του Ισλαμικού Κράτους. Και θα εξακολουθήσουν να είναι αν δεν εκπληρωθούν τα κάτωθι αιτήματα: Να αποχωρήσουν τα μαχητικά αεροσκάφη από τη Συρία, Να κλείσει η αεροπορική βάση του Ράμσταϊν».

Χάθηκε να την πάρουν ένα τηλέφωνο; Δικοί της άνθρωποι είναι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας κόψει τα επιδόματα η Μερκελ αυριο να λακησουν οι κοπριτες περα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΑΝΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΑ
ΜΑΛΑΚΙΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ !!
Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...