Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Τι μαμά και τρίχες .Ο μπαμπάς είναι όλα τα λεφτά



Η μαμά σκότωσε  36 αλλά ο Μπαμπάς σκοτώνει πάνω από 50 τζιχαντιστές.
Ρωσία διαθέτει μια ακόμη ισχυρότερη βόμβα, γνωστή και ως «πατέρας όλων των βομβών». Η τερατώδης βόμβα του Πούτιν, γνωστή επισήμως ως Θερμοβαρική Βόμβα Αυξημένης Ισχύος (Aviation Thermobaric Bomb of Increased Power), λέγεται ότι είναι τέσσερις φορές ισχυρότερη απ’ την GBU 43B
H βόμβα αυτή περιέχει 44 τόνους TNT και εκρήγνυται ακριβώς όπως και η αντίστοιχη αμερικανική, εξαφανίζοντας τα πάντα εντός της ζώνης έκρηξης, ισοπεδώνοντας κτίρια και προκαλώντας τεράστια ωστικά κύματα και δονήσεις.
Οι Ρώσοι τη δοκίμασαν για πρώτη φορά το 2007 και οι θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν απ’ την έκρηξη ήταν διπλάσιες από εκείνες της GBU-43B.
Η ζώνη της έκρηξης της αμερικανικής βόμβας υπολογιζόταν ότι θα έχει ακτίνα 75 μέτρων, αλλά άφησε έναν κρατήρα διαμέτρου 300 μέτρων στην περιοχή Ατσίν της επαρχίας Ναγκαρχάρ του Αφγανιστάν, όταν ερρίφθη στις 19:32 τοπική ώρα σε δίκτυο τούνελ σκοτώνοντας 36 τζιχαντιστές του «Ισλαμικού Κράτους».
Η ζώνη της έκρηξης της ρωσικής βόμβας υπολογίζεται ότι θα είναι διπλάσια. Και μολονότι είναι μικρότερη σε μέγεθος είναι πολύ ισχυρότερη λόγω της θερμοκρασίας που αναπτύσσεται κατά την έκρηξή της και του γεγονότος ότι περιέχει τέσσερις φορές περισσότερα εκρηκτικά.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να την πετάξει στα Εξάρχεια

Ανώνυμος είπε...

Όχι γιατί υπάρχουν τόσα πολλά βλήματα στην περιοχή που θα γίνει… αλυσιδωτή αντίδραση.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...