Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Νέο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.



Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι, με τις αρχές να κλείνουν την λεωφόρο στα Ηλύσια Πεδία μετά από πυροβολισμούς. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας με καλάσνικοφ, πυροβόλησε κατά αστυνομικού και τον σκότωσε, ενώ τραυμάτισε άλλον έναν. Από τους πυροβολισμούς που ανταπέδωσαν οι αστυνομικοί σκοτώθηκε και ο δράστης.
Σύμφωνα με πληροφορίες γαλλικών ΜΜΕ ένας δεύτερος δράστης καταδιώκεται. Η ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε στην μεγαλύτερη λεωφόρο του Παρισιού, στην καρδιά της πρωτεύουσας, γύρω στις 21:45 και ξέσπασαν στη γωνία της οδού που βρίσκεται το διάσημο εστιατόριο  Fouquet's. Εκατοντάδες άνθρωποι που περπατούσαν στην τεράστια λεωφόρο εκείνη τη στιγμή έπεσαν στο έδαφος για να σωθούν και επικράτησε χάος.
Μεγάλη αστυνομική δύναμη έφτασε γρήγορα επί τόπου και η λεωφόρος Ηλυσίων Πεδίων άδειασε σε λίγα λεπτά. Η αστυνομία του Παρισιού συμβουλεύει τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή.
Ένα ελικόπτερο πετάει συνεχώς πάνω από την περιοχή των Ηλυσίων Πεδίων. Δημοσιογράφος του καναλιού France24 δήλωσε ότι το επεισόδιο θύμισε τις τραγικές τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν ήδη πλήξει το Παρίσι και άλλες γαλλικές ή ευρωπαϊκές πόλεις.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο survivor πινουν μπυρες Μυθος, για παρακολουθα εσυ που εισαι γατονι και τα βρισκεις κατι τετοια, ποσο θα αυξηθουν οι πωλησεις σε αυτες τις μπυρες.
Survivor με χαμπουργκερ σαντουιτς και μπυρες, η αλλη πεταξε αυγο το περασε για γαρδενια, και εσυ πασχιζεις να αφυπνισεις τον κοσμο.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, τα διαβαζω απο ιστοσελιδες ετσι για να ανεβαζω πιεση,

Ανώνυμος είπε...

Οι Ισλαμιστές μας ανατινάζουν, οι Αλβανοί μας σκοτώνουν και μας κλέβουν 27 χρονια και τα ΜΜΕ τοτιβιζουν ότι χρειαζόμαστε καλύτερη αστυνόμευση.Για μαζικές απελάσεις δε λέει κανείς

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ......ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ .ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΝΟ ΦΡΑΠΕΣ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΟΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΩΜΕ.........ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...