Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Εδώ υπάρχει ένας... έρωτας μεγάλος.





«Σοκαρισμένοι»  ήταν και από την λατρεία που έδειχνε η ξέκωλη Ρουμάνα Κορίνα Κρέτσου στον Αλέξη.  Την φλογερή Ρουμάνα συνόδευε στην Αθήνα ο κολλητός του Προκόπη Παυλόπουλου Μαργαρίτης Σχοινάς. H Ρουμάνα μαζί με τον Αλέξη και τον Σπίρτζη εγκαινίασαν τα έργα της ΑΚΤΩΡ-Μπόμπολας η οποία δραστηριοποιείται και στη Ρουμανία. Ο Μπόμπολας είχε ανέκαθεν καλές προσβάσεις στην Κομισιόν όπως τότε που έδωσε στον Καραμανλή και τον Παυλόπουλο τον Βασικό Μέτοχο να τον καταπιούν.
Τι εστί Κορίνα Κρετσού;
 Είναι αυτή που πριν λίγες ημέρες... σχεδόν ήρθε στα χέρια με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
 Έστελνε "πολύ προσωπικά" emails στον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κόλιν Πάουελ, αλλά και φωτογραφίες της, μία από αυτές με μπικίνι!
 “Σε αγάπησα τόσο πολύ, για πάρα πολλά χρόνια. ΕΣΥ ήσουν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου...”
-“Πιες ένα ποτήρι κρασί μαζί μου, όπως συνήθιζες να μου λες  συμβουλεύοντάς με να ξαπλώσω γυμνή στον καναπέ”
 Ο Πάουελ παραδέχθηκε τις επαφές μόνο όταν ένας διαβόητος χάκερ δημοσίευσε τις συνομιλίες, αλλά αρνήθηκε πως υπήρξε δεσμός
Όμως την ευρωπαία Επίτροπο από τη Ρουμανία, οι περισσότεροι Έλληνες την έμαθαν σε μία ημέρα, με τρόπο μάλιστα “εκκωφαντικό”. Κι αυτό διότι κατά την παραμονή της στην Ελλάδα είχε έναν έντονο διάλογο στη Βουλή την Τετάρτη, 05.04.2017, με τον βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκο Καραθανασόπουλο, ενώ αργότερα το ίδιο βράδυ πρωταγωνίστησε και στο... μαλλιοτράβηγμα με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε ημερίδα της Κομισιόν στο Γκάζι. Οι άνθρωποι πεθαίνουν στην Ελλάδα φώναζε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι άνθρωποι πεθαίνουν παντού”, απαντούσε η Κορίνα Κρετσού, η οποία σε έξαλλη κατάσταση έφτασε στο σημείο να σηκωθεί όρθια και μάλλον θα πρέπει αν είμαστε όλοι χαρούμενοι που η απόσταση που χώριζε τις δύο “εκρηκτικές” κυρίες ήταν αυτό που λέμε... ασφαλείας (Δείτε εδώ όλα τα βίντεο από τις στιγμές... απείρου κάλλους μεταξύ των δύο κυριών).
Αυτό το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της κοινοτικής Επιτρόπου για την Περιφερειακή Πολιτική, έρχεται να επιβεβαιωθεί από μία ακόμη ιστορία... πάθους από το πρόσφατο παρελθόν. Και η λέξη “πάθος” δεν χρησιμοποιείται καθόλου μεταφορικά, αφού δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail από το 2013 μεταφέρει τον -κατά τα φαινόμενα- παράφορο έρωτα της Ρουμάνας επιτρόπου με τον πάλαι ποτέ υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κόλιν Πάουελ!
Το δημοσίευμα δημοσιεύτηκε την 1η Αυγούστου του 2013 και αναφέρει πως ο Κόλιν Πάουελ παραδέχθηκε πως αντάλλασε “πολύ προσωπικά” emails με την Ρουμάνα διπλωμάτη, η οποία μάλιστα του έστειλε φωτογραφίες της -σε μία από αυτές φορούσε μόνο ένα μπικίνι(!)- ενώ παράλληλα του εξομολογούνταν πως τον αγαπά.
Σε ένα από τα emails, που έχει ημερομηνία 14 Νοεμβρίου του 2011, η κυρία Κρετσού έγραφε: Σε αγάπησα τόσο πολύ, για πάρα πολλά χρόνια. ΕΣΥ ήσουν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου...”.
Σε ένα άλλο, προτρέπει τον Πάουελ: Πιες ένα ποτήρι κρασί μαζί μου, όπως συνήθιζες να μου λες – συμβουλεύοντάς με να ξαπλώσω γυμνή στον καναπέ”.
Σε άλλα email από αυτά που διέρρευσαν, από την παραμονή Χριστουγέννων του 2010, η Κρετσού του γράφει: “Δεν πίστευα ότι στα 43 μου θα μπορούσα να κλάψω περισσότερο για έναν άνδρα από όσο μία έφηβη. Με τι καρδιά με αφήνεις εδώ μόνη, να σε σκέφτομαι, χωρίς να απολαμβάνω τα δώρα σου... τι μικρές χειρονομίες σου ή τα δώρα σου, που κάποτε ήταν πολύ έντονα, χωρίς τα λόγια σου κάθε μέρα;”.
Σε άλλο email από το 2011 αναφέρει: “Κανείς δεν λέει να πάμε στο κρεβάτι. Θέλω απλά να σε δω, τίποτα παραπάνω”.
Η εκπρόσωπος του Πάουελ, Peggy Cifrino, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Smoking Gun, στέλνοντας ένα email στο Politico, στο οποίο ανέφερε: “Ναι, το ρεπορτάζ αντικατοπτρίζει ακριβώς την κατάσταση και αυτή είναι η δήλωση του Στρατηγού Πάουελ”.
Με τούτα και με εκείνα κατάφερε να γίνει… επίτροπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...