Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Τραγωδία. Τέσσερις νεκροί μία επιζήσασα από την πτώση του ελικοπτέρου. Τα Ονόματα.



Οι τέσσερις από τους πέντε επιβαίνοντες του ελικοπτέρου τύπου Χιούι (UH-1H) που συνετρίβη στην περιοχή του Σαρανταπόρου είναι νεκροί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ενώ ζωντανή ανασύρθηκε μια γυναίκα μηχανικός του ελικοπτέρου.
Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ
Την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 πρωινές ώρες, ελικόπτερο του ΣΞ τ. UH-1H, με πέντε (5) επιβαίνοντες, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση από τη Λάρισα στην Κοζάνη, κατέπεσε στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας.
Αναλήφθηκε άμεσα επιχείρηση έρευνας-διάσωσης, υπό τον συντονισμό του ΕΘΚΕΠΙΧ/ΓΕΕΘΑ με παρουσία της Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας.

Από την επιτόπια έρευνα εντοπίστηκαν τέσσερις (4) σοροί επιβαινόντων, οι οποίες και ταυτοποιήθηκαν ως του Υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, του Συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου, του Ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα και του Υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή. Επίσης εντοπίστηκε τραυματισμένη εκτός κινδύνου η Αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα η οποία και διακομίζεται στο 424 ΓΣΝΣ Θεσσαλονίκης.
Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής μεταβαίνει στην περιοχή του ατυχήματος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεος να αναπαυσει τις ψυχες τους και να δωσει δυναμη στις οικογενειες τους.

Ο Κουλης εχει μεγαλα σχεδια για τη ΔΕΗ. Θα ξεπουλησει μονο το 66% αλλα μεσα σε αυτο το πακετο θα ειναι ολες οι υποδομες της διανομης ηλεκτρικης ενεργειας. Καταλαβατε το μεγαλοπνοο σχεδιο του........
http://www.pronews.gr/portal/20170419/politics/nd/102210/paroysiasi-tis-protasis-tis-nd-gia-tin-dei-apo-ton-k-mitsotaki-ti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...