Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Μέγας χορηγός το Μπουρδέλο, για τους… μπουρδελιάρηδες.



Στη Λάρισα (10 Μαΐου 2017, Επιμελητήριο Λάρισας, 2ος όροφος, Παπακυριαζή 44, στις 15:30 μ.μ.) η τοπική θεματική θα είναι οι εξελίξεις στην αγροτική οικονομία, ενώ η παγκόσμια με την οποία θα ασχοληθεί το πρώτο πάνελ, οι διεθνείς εξελίξεις μετά την εκλογή Trump και το Brexit.
Παράλληλα θα φιλοξενηθεί και το Career Fair όπου οι νέοι θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για επαγγελματικές ευκαιρίες σε εταιρείες της Θεσσαλίας.
Μεταξύ των ομιλητών είναι και ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων Κ. Τζανακούλης, αλλά και η ιδιοκτήτρια των δύο οίκων ανοχής, Villa Erotica και Οίκος εποχής Σούλα, Χρυσούλα Αλευρίδου.
Η Χρυσούλα Αλευρίδου, μιλώντας στην Espresso, είπε: «Πρόκειται για ένα παγκόσμιο συνέδριο σε σχέση με το επιχειρείν και τη νέα αγροτική καλλιέργεια, το οποίο διοργανώνεται από καταξιωμένους καθηγητές, αγρότες και δήμους. Θα είμαι κι εγώ ομιλήτρια. Θα πάμε και σε άλλες χώρες. Πρώτος σταθμός θα είναι η Αυστρία, μετά η Ολλανδία και η Βραζιλία. Δεν ασχολούμαι μόνο με τον τομέα τον οποίο γνωρίζετε, όμως καλύτερα να παρακολουθήσετε αυτά που θα πούμε».
«Δεν είμαι εγκλωβισμένη σε κλισέ. Είμαι ένα διαλλακτικό, κοινωνικό άτομο που ενδιαφέρεται για ότι έχει σχέση με την πατρίδα και μπορεί να φέρει ανάπτυξη», τονίζει για την απόφασή της να γίνει χορηγός στο συνέδριο, ενώ απαντά σε όσους ένιωσαν θιγμένοι, βλέποντας τη μακέτα στην οποία φιγουράρουν οι δύο οίκοι ανοχής.
«Όσοι είναι στενόμυαλοι ας καθίσουν στις δάφνες τους! Εμείς δεν έχουμε κοινωνικό ρατσισμό», τονίζει και αρνείται ότι η πράξη της είχε αρνητικό αντίκτυπο.
Ωστόσο, όπως λέει η κυρία Αλευρίδου, οι δουλειές στους οίκους ανοχής δεν πάνε καλά. «Ο κόσμος δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του και έβγαλε χειμώνα χωρίς θέρμανση: Εδώ θα έρθει;», καταλήγει η 71χρονη.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που τα βρισκεις ρε αρχηγε μου! Σπερμα Αλευριδου και αγροτικη αναπτυξη! Στα 71 της!
Πως να μην δει προκοπη μετα αυτος ο τοπος!
Κοιτα να δεις που το μουνι θα μετατρεπεται σε κομποστοποιητη και εγω ο μαλακας πηγα και αγορασα καδο κομποστοποιησης.

Ανώνυμος είπε...

Το νινι .ουτσα δεν εχει αλλα μαμει και καταβρεχει

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...