Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Σπέρμα και αίμα.



Bίος και πολιτεία ο γιατρός-ανδρολόγος που γνώρισε μαρτυρικό θάνατο νωρίς το βράδυ της Τετάρτης στο γραφείο του στην οδό Μάρνης, από έναν  Έλληνα και έναν Ρουμάνο κακοποιό και με τον τελευταίο να έχει δραπετεύσει μόλις στις 17-2-2017 από τις φυλακές Κορυδαλλού ντυμένος ως «φούρναρης» και βγαίνοντας από την κλειστή καρότσα που μόλις είχε αφήσει τα ψωμιά στα μαγειρεία.
Ο Χρήστος Φωτίου  που εδώ και είκοσι περίπου  χρόνια ζούσε  και εργαζόταν στην Αθήνα είχε εμπλακεί το 1992  στην υπόθεση της άδικης προφυλάκισης του Μαρκάκη, τότε διοικητή του ΙΚΑ Ιωαννίνων. Όλα είχαν ξεκινήσει όταν ο αδέκαστος διοικητής είχε στείλει στον εισαγγελέα υπόθεση με πλαστές συνταγογραφήσεις, κομπίνα που είχε στήσει ο ανδρολόγος από το φαρμακείο της τότε συζύγου του την οποία και είχε εμπλέξει σε μια σκληρή δοκιμασία. Όλως τυχαίως στο εξοχικό της οικογένειας Μαρκάκη στην Πρέβεζα , βρέθηκε μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία, λίγο χασίς σε μια γυάλα. Ο Μαρκάκης προφυλακίστηκε και αν δεν είχε αναλάβει την υπόθεση ο ποινικολόγος της πόλης Γιώργος Χατζηγιάννης ο Μαρκάκης θα είχε εισπράξει καταδίκη πολλών ετών καθώς ήταν η εποχή που η κατοχή χασίς ακόμη και σε τέτοια μικρή ποσότητα είχε πολύ σκληρή μεταχείριση.
Ο ανδρολόγος όμως έκανε  κι άλλα, όπως όταν μαζί με συνεργούς του κατάφερε να δέσουν μέσα σε χασισοφυτεία αστυνομικούς των Ιωαννίνων που αναζητούσαν τα ίχνη του. Η πρώτη υπόθεση όμως που τον έκανε γνωστό ήταν η απαγωγή μιας κοπέλας από την Αλβανία που ο ανδρολόγος πίστευε πως κουβαλούσε μαζί της ένα βιολί Στραντιβάριους. Και όλα αυτά βέβαια υπό την ανοχή ορισμένων ολίγων τοπικών αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ που τον είχαν στο … απυρόβλητο επειδή υποτίθεται τον χρησιμοποιούσαν και ως «πληροφοριοδότη». Ο ανδρολόγος όμως είχε κάνει κι άλλα, όπως όταν μαζί με συνεργούς του κατάφερε να δέσει μέσα σε χασισοφυτεία αστυνομικούς των Ιωαννίνων που αναζητούσαν τα ίχνη του. Ο ανδρολόγος πιάστηκε στο Αγρίνιο στις 30-3-2014 και για απόπειρα διάρρηξης σε κατάστημα με είδη καπνού με… συνεργό του Αλβανό.
Το πρώτο του ιατρείο στην Αθήνα ο Φωτίου, το άνοιξε στο Κολωνάκι στην οδό Μαρασλή το 2015, τότε μάλιστα και πάλι σε κομπίνα με πλαστές συνταγές είχε εμπλέξει τον ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου σε τζίρο φαρμακείου της Αθήνας. Μάλιστα το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει στη διάθεσή του τα ντοκουμέντα αυτά και ενδεικτικά με την τιμή του VIAGRA να φτάνει τότε τα 74 ευρώ.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...