Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Θα συζητήσει με τους… « τραμπούκους» και τα…. «ακραία στοιχεία»;







 «Άλλο ο διάλογος τον οποίο επιδιώκουμε και υπηρετούμε και άλλο ο τραμπουκισμός. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αντιπροσωπεύουν το αγροτικό κίνημα, αντίθετα το συκοφαντούν και το υπονομεύουν», δήλωσε πριν από λίγο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, με αφορμή τα επεισόδια στην Πλατεία Βάθη κατά τη συγκέντρωση των αγροτών από την Κρήτη.
«Παρότι», αναφέρει, «δεν υπήρξε κανένα αίτημα για συνάντηση μέχρι την ώρα της συγκέντρωσης, θεώρησα ο ίδιος σκόπιμο να βρίσκομαι στο υπουργείο για ενδεχόμενο αίτημα. Πράγματι, δε, όταν υποβλήθηκε, ανταποκριθήκαμε και δεχτήκαμε να συναντηθούμε με αντιπροσωπεία τους». Ωστόσο, σημειώνει ότι «δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να επιτρέψουμε ή ακόμα και να διευκολύνουμε την κατάληψη του υπουργείου από ακραία στοιχεία, τα οποία και πέρυσι χωρίς καμία αφορμή προέβησαν σε καταστροφές και βανδαλισμούς που διακύβευσαν ακόμα και τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων». 




Γράφει το olympia.gr  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συνεργάτες του Μητσοτάκη παρέα με Χρυσαυγίτες οι τραμπούκοι των επεισοδίων στο Υπουργείο αλλά μάλλον ντρέπεται να βάλει όνομα. Επειδή εμείς δεν ντρεπόμαστε λέμε ότι πρόκειται για τον «όπου φυσά ο εκάστοτε  αρχηγός» Επαγγελματία αγροτοπατέρα Πρίαμο  Ιερωνυμάκη.
Είναι γνωστό στα τοπικά δρώμενα ότι ανέβηκαν τα πρωτοπαλίκαρα του Αυγενάκη, κάποιοι από το κλεπτοπασοκ ,κάποιοι που ήθελαν να δουν τα παιδιά τους στην Αθήνα ταξιδεύοντας σχεδόν τσάμπα, και κάποιοι άσχετοι παρατρεχάμενοι.
Το καλύτερο πάντως είναι που έλεγαν πως ήρθαν να πουν τα παράπονα τους. Σε ποιον; Στον Αποστόλου;  
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ανάγκη να ανεβαίνουν στην Αθήνα για ρακές; Kαθε φορά τρώνε ξύλο και επιστρέφουν άπραγοι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...