Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Δηλαδή ο δήμος Λαρισαίων θα ζητεί εφ΄εξής τα κοινωνικά φρονήματα σου, για να σε «δεχτεί» στην “δημοκρατική πόλη” του ;



Αντιδράσεις είχε προκαλέσει η επίσκεψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, στη Λάρισα.
Ο δήμος Λαρισαίων με ανακοίνωση του δήλωνε πως ο βουλευτής είναι ανεπιθύμητος στην πόλη.
Συγκεκριμένα ανάφερε:
«Όπως πληροφορηθήκαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το Σάββατο πρόκειται να βρίσκεται στην Λάρισα, ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.
Είμαστε σίγουροι ότι η «πολιτική εκδήλωση» της Χρυσής Αυγής, δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά ένα κήρυγμα μίσους κατά της δημοκρατίας.
Η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων, σταθερά προσηλωμένη στον αγώνα ενάντια στον φασισμό, τον ρατσισμό και σε ιδεολογίες που κινούνται πέρα και έξω από τις πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά, δηλώνει ότι ο εν λόγω βουλευτής είναι ανεπιθύμητος στη Λάρισα.

Όμως σε πείσμα του «δημοκράτη» δημάρχου που με την απόφαση του θυμίζει εποχές Στάλιν η συγκέντρωση έγινε στο ξενοδοχείο Imperial και  μάλιστα ήταν μαζική η συμμετοχή των Θεσσαλών όπως μπορείτε να δείτε εδώ .

Αποθεώθηκε η Χρυσή Αυγή στην Λάρισα - Ανεπιθύμητα τα τσιράκια του Μνημονίου! Βίντεο,Φωτορεπορτάζ


Αλλοίμονο εάν κάθε δήμαρχος δεν του γουστάρουν τα κοινωνικά φρονήματα κάποιου, και δη βουλευτή ,να τον κηρύσσει ανεπιθύμητο σε μια πόλη που διαμένουν πολίτες όλων των πολιτικών παρατάξεων. Αυτό μπορεί να το  πράττει όταν είναι δήμαρχος ορισμένων πολιτών της αρεσκείας του και μόνο.
Μήπως φτάσει και στο σημείο να μαζεύει τα σκουπίδια μόνο των «δημοκρατικών πολιτών»; Γιατί η δουλειά του είναι να μαζεύει τα σκουπίδια και …να …δίνει άδειες αφειδώς για ..νέες καφετέριες, καταντώντας την  ως την πρώτη καφεδούπολη στην Ευρώπη.
Πάντως «δημοκράτες» σαν και δαύτον που κυβέρνησαν όλα τα «δημοκρατικά χρόνια» , μας κατάντησαν δούλους των τοκογλύφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...