Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Έλα ρε . Ανέλαβε την ευθύνη ο ISIS .



Tελικά το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό στο κλάμπ Reina της Κωνσταντινούπολης με τους 39 νεκρούς και τους 69 τραυματίες....

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet η ανακοίνωση του Ισλαμικού κράτους έχει ως εξής «Σε συνέχεια των ευλογημένων επιχειρήσεων που το Ισλαμικό κράτος επιχειρεί εναντίον των υπερασπιστών του σταυρού, ένας ηρωικός στρατιώτης του Χαλιφάτου χτύπησε στην Τουρκία ένα από τα πιο φημισμένα νυχτερινά κέντρα όπου οι Χριστιανοί γιορτάζουν την εορτή των αποστατών (σ.σ. Πρωτοχρονιά).

Νωρίτερα οι τουρκικές Αρχές θεωρούσαν εσφαλμένα  έναν πολίτη του Καζακστάν που βρισκόταν στην Τουρκία για επιχειρηματικούς λόγους, ως το δράστη της τρομοκρατικής ενέργειας.
Τρομοκρατημένος από την παραπλανητική δημοσιότητα και φοβούμενος για τη ζωή του έσπευσε στην αστυνομική διεύθυνση της Zeytinburnu στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είχε σχέση με το αιματηρό γεγονός, την τρομοκρατία και το ISIS, όπως κατηγορείτο από τα ΜΜΕ και αρκετούς λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από όπου και διακινήθηκαν αρχικώς οι φωτογραφίες του.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι φωτογραφίες απεικονίζουν όντως τον ίδιο και τραβήχτηκαν στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ. «Δεν είμαι εγώ ο τρομοκράτης!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...