Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Κούλης: Με σημαία μου μια… φούστα.



O κατηγορούμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης όχι μόνο παραμένει «δεξί χέρι» και στενός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Β΄ Αθηνών, έρχεται στο προσκήνιο.

Η εφημερίδα “Documento” γράφει επί του θέματος τα εξής: «Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους που μιλάνε με τον αρχηγό – ναι, υπάρχουν και τέτοιοι -, σίγουροι για να κοσμήσουν τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια στις επόμενες εκλογές είναι πρώτα πρώτα ορισμένοι που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την ελληνική Δικαιοσύνη.

Όπως, καλή ώρα, ο Νίκος Γεωργιάδης, κολλητός του Κυριάκου, πρώην βουλευτής Κερκύρας, γνωστός ως ακραίος νεοφιλελεύθερος και ακόμη γνωστότερος από την εμπλοκή του σε κύκλωμα παιδεραστίας. Θυμίζουμε πως το θέμα αποκάλυψε το Hot Doc. Σύμφωνα με αυτό, ο Ν. Γεωργιάδης, προσωπικός φίλος του αρχηγού της ΝΔ και υπεύθυνος για την επικοινωνιακή τακτική για την ανάδειξή του ως προέδρου, είχε εντοπιστεί στη Μολδαβία ως πελάτης κυκλώματος παιδοφιλίας...
το οποίο οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη. Ο Γεωργιάδης, σύμφωνα με τις καταγγελίες της δικογραφίας και στοιχεία της έρευνας που διεξάχθηκε το 2011 στη  Μολδαβία, είχε επιδοθεί σε «πολύ σκληρό σεξ» με αγόρια ηλικίας έως 16 ετών. Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις παραιτήθηκε από σύμβουλος του Μητσοτάκη, αλλά σε δηλώσεις του αρνήθηκε την ενοχή του, κάνοντας λόγο για πόλεμο λάσπης και «πολιτικές σκοπιμότητες». Τώρα ο Κυριάκος φαίνεται ότι αποφάσισε να τον… αποκαταστήσει και θα τον τοποθετήσει υποψήφιο της ΝΔ στη Β΄ Αθηνών».

Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι εάν αληθεύει το δημοσίευμα της Documento (όπως και των «Παραπολιτικών» παλαιότερα), τότε έχουμε να κάνουμε με ένα ζήτημα τεράστιας ηθικής και πολιτικής σημασίας, το οποίο δείχνει το πώς αντιλαμβάνεται  την γενικότερη κατάσταση τόσο ο νυν αρχηγός της ΝΔ όσο και το συγκεκριμένο κόμμα συνολικά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Γεια σου, πρόεδρε της βότκας!"  είπε ο Αδ. Γεωργιάδης στον πρόεδρο της "Ελληνικής Λύσης" ο οποίος τάσσεται υπέρ του αναπροσανατολισμού της χώρας μας προς την Ρωσία και τον Πούτιν.

"Γεια σου, αντιπρόεδρε της μπύρας!" του απάντησε ο Κ. Βελόπουλος

"Της μπύρας; Ποιας μπύρας;" απόρησε ο Αδ. Γεωργιάδης

"Της βαυαρικής!..." του έδωσε με ετοιμότητα τη χαριστική βολή ο Κ. Βελόπουλος...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις σικατες ετοιμολογιες ειναι μανουλες οι Αδωνις και Βελοπουλος, οπως και στο να ψηφιζουν αβερτα μνημονια με εθνικη επαρση..... για το καλο μας.

Ανώνυμος είπε...

ο λουλουκοs τηs κοτερατζουs
και ο μπουμπουκοs τσι βγαινιωs
τα πουλεν του χερι-χερι
τον εκλασε και η τζινα
με τιs αναλογιεs τηs
και παει για τον αλαφουζ
και τον αφησαν τον βαψωμαλλια
χερι-χερι με το πουλι στο χερι
εφυγαν ολοι οι καλοι
και του μεινανε μονο οι χαζοι
του εμειναν μονο ο τοτοs
ο νυζαμηs ο ρομαντικοs
ο ασθησιακοs φλωρατοs
και ο αστρατευτοs χοντροs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...