Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Nεκρός στην Ιταλία ο «νταλικιέρης» του Βερολίνου.



Νεκρός φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που προκάλεσε το μακελειό με τους 12 νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες, στην υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου.
Το ανθρωποκυνηγητό για τον Αμρί, ξεκίνησε από την Πέμπτη. Ο Ανίς Αμρί είναι ο μοναδικός ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο, από τη στιγμή που ο 23χρονος Πακιστανός που είχε πιαστεί 2 χιλιόμετρα από το σημείο της επίθεσης.
Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών αναμένεται να παραχωρήσει σχετική συνέντευξη Τύπου εντός ολίγου.
Όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, γύρω στις 3 τα χαράματα στην πλατεία Πρωτομαγιάς στην περιοχή Σέστο Σαν Τζιοβάνι αστυνομικοί σταμάτησαν τον ύποπτο για έλεγχο.
Ο ύποπτος ο οποίος ήταν πεζός κλήθηκε από την αστυνομία να σταματήσει για έλεγχο ρουτίνας. Τότε τράβηξε 22άρι πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον τους φωνάζοντας Αλλαχού Ακμπάρ. Ο ένας εκ των αστυνομικών τραυματίστηκε. 
Τελικά, ο ύποπτος που θεωρείται ότι είναι ο μακελάρης του Βερολίνου έπεσε νεκρός κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών. Στο σακίδιο του βρέθηκε εισιτήριο τρένου από το Παρίσι. Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί τον εντόπισαν έξω από το σταθμό των τρένων, πιθανότατα μόλις είχε φτάσει στο Μιλάνο. Μόλις του ζήτησαν τα έγγραφα του, εκείνος απάντησε πυροβολώντας εναντίων τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...