Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Θέλησε η κότα να το παίξει… κόκορας, και τον έστειλαν να… κλωσήσει.



Σφοδρή επίθεση κατά του Β.Σόιπλε εξαπέλυσε ο Τσιπρισκος χωρίς να τον κατονομάζει λέγοντας«Να έχουν την ευλογία, να αισθάνονται καλά και να είναι ευτυχισμένοι στην ψυχή τους. Όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους, ούτε τα προβλήματα της Ευρώπης, ούτε τα προβλήματα του κόσμου ολόκληρου».
 Στην ουσία αποκάλεσε τον Β.Σόιμπλε ανισόρροπο και εμπαθή επειδή ακριβώς δεν τα έχει βρει με τον εαυτό του και επιδιώκει να προκαλεί προβλήματα στον ελληνικό λαό.
 Πρόσθεσε μάλιστα «όσο μεγάλα δημοσιονομικά πλεονάσματα και να καταφέρουν κάποιες χώρες, αυτό το μεγάλο πλεόνασμα ψυχής που έχει κατακτήσει ο ελληνικός λαός, δεν θα το καταφέρουνε» αποκαλώντας έτσι τον Β.Σόιπλε μικρόψυχο!
 «Εκείνοι που τούτες τις ημέρες μας κουνάνε και το δάχτυλο, στο όνομα των συμφωνιών, και απευθύνονται με ιταμό τρόπο στον ελληνικό λαό, να ξέρουν ότι πρέπει πρώτα να τηρούν αυτοί τις δεσμεύσεις τους και μετά να απευθύνονται σε εμάς» είπε.
 Βέβαια κάποιες ώρες αργότερα μετά από… Γερμανοκατσάδα κυβερνητικοί κύκλοι διέρρευσαν ότι ο πρωθυπουργός δεν αναφέρονταν στον Β.Σόιμπλε, όμως δεν διευκρίνισαν σε ποιους αναφέρονταν.

Στην ηθική και όχι στη ψυχή μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τη ταυτότητα, τις ιδιότητες και τις ικανότητες κάποιου. Ο Τσίπρας  στερείται Ελληνικής παιδείας, όπως και ο ΠτΔ. Αυτό γίνεται φανερό όποτε ομιλούν εντός ή εκτός Ελλάδας. Είναι αμφότεροι πάντα εκτός θέματος και γελοιοποιούνται πολύ συχνά. Το αλκοόλ δεν επιλύει προβλήματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...