Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Πάει ο παλιός ο χρόνος για Νέα Ζηλανδία, Πολυνησία και νησιά Ειρηνικού.





Δείτε τις... εκρηκτικές εκδηλώσεις στο Όκλαντ - Βεγγαλικά και happenigs για κάθε γούστο - Χιλιάδες Νεοζηλανδοί στους δρόμους
Σε λίγες ώρες η Ελλάδα θα αποχαιρετήσει το «γερασμένο» 2016 και θα υποδεχθεί το «νέο» 2017. Ο πλανήτης βρίσκεται σε γιορτινή διάθεση, ωστόσο ο νέος χρόνος... έφτασε αρκετές ώρες νωρίτερα στα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού, με την Πολυνησία και τη Νέα Ζηλανδία να τον υποδέχονται μεγαλοπρεπώς.

Το Όκλαντ φόρεσε τα γιορτινά του και με αμέτρητα χρωματιστά βεγγαλικά και πολύ... θόρυβο, οι Νεοζηλανδοί γιόρτασαν την έλευση του νέου χρόνου, με την ελπίδα ότι θα επιφυλάσσει λιγότερες άσχημες ειδήσεις από το 2016.
 Λίγο νωρίτερα, το 2017 είχε φτάσει στην Πολυνησία και τα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού. Η Σαμόα, η Τόνγκα και το Κιριμπάτι ήταν οι πρώτες περιοχές του πλανήτη που υποδέχθηκαν το 2017.




Και το Σύδνεϋ φόρεσε τα καλά του.

Πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα... Happy New Year! Χιλιάδες κάτοικοι του Σύδνεϋ, μεταξύ των οποίων και αρκετοί Έλληνες, υποδέχθηκαν πριν από λίγα λεπτά το 2017, πετώντας στη θάλασσα το «γερασμένο» 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...