Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Από στριπτιτζού στο κωλάδικο της Συγγρού, υπουργός στο… κωλάδικο …Αλβανία.



Πριν από 25 χρόνια η ΜΙΜΙ ΚΟΝΤΕΛΙ υπήρξε «χορεύτρια» σε γνωστό στριπτιζάδικο της Λεωφόρου Συγγρού στην Αθήνα όπου μας έδειχνε τις «αλβανικές της τρύπες» έναντι … μπουρμπουάρ. Ενώ η χώρα της ήταν βυθισμένη στο χάος , αυτή ήρθε στην φιλόξενη Ελλάδα για να μαζέψει λεφτά για τις μετέπειτα σπουδές της, αφού το κορίτσι είχε βάλει "στόχους". Γρήγορα έφυγε για σπουδές στην Αμερική όπου διέπρεψε παίρνοντας διδακτορικό στις Διεθνείς σχέσεις. Μετά ενεπλάκη με τη πολιτική και σήμερα είναι η υπουργός Άμυνας της γειτονικής χώρας, χωρίς να χρειάζεται να κάνει στριπτίζ για τα …έξοδα της. .
Η κυρία Μίμι Κοντέλι, υπουργός Άμυνας της Αλβανίας, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση γυναίκας που πήδηξε πολλά , και κατόρθωσε να φθάσει ψηλά. Σ΄ αυτό που όλοι συμφωνούν είναι ότι πρόκειται πλέον  για μια πολύ «γοητευτική κυρία».
Θα περίμενε κάποιος από έναν άνθρωπο της πιάτσας σαν τη κυρία Κοντέλι να έχει διαφορετική προσέγγιση σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις Ελλάδας--Αλβανίας. Δεν μπορεί να ακολουθεί τον τυχοδιώκτη  Ράμα τόσο εύκολα. Και φυσικά δεν μπορεί ως υπουργός Άμυνας να υποστηρίζει δημόσια ναζί κρυμμένους υπό τη ταμπέλα… τσάμηδες! Θα έπρεπε να γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι έπραξαν όλοι αυτοί εναντίον των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της κατοχής. Θα ΄πρεπε όλοι να έχουν πεθάνει στις φυλακές… Αντιθέτως έχουν το απύθμενο θράσος να διεκδικούν ελληνική γη…
Θα πρέπει να θυμάται όμως η κυρία Κοντέλι, που έχει εμπειρία από τρύπες, ότι τότε που η Αλβανία ήταν μια μαύρη τρύπα στο χάρτη δεν υπήρχε καμιά Τουρκία να την βοηθήσει. Ήταν η Ελλάδα που σήκωσε το μεγάλο βάρος και πλήρωσε το τεράστιο κόστος της κατάρρευσης της δικής της χώρας. Ήταν η Ελλάδα που υποδέχτηκε εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανούς μεταξύ αυτών και στην κυρία Κοντέλι… δίνοντάς τους δικαίωμα στο αύριο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εαν ειχε περασει απο το pepper moon θα την ειχε στα ποδια του γνωστος παλιος εκδοτης να μη λεμε ονοματα και θιγουμε υποληψεις εκτος κι αν ηταν στο κωλαδικο πανω απο το Διογενης Παλλας οπου κατεβαινες κατι σκαλακια και ηταν ολες με τις κυλοτες και τα σουτιεν. Οι πιο σεμνες φορουσαν και διαφανα νυχτικα, μαλακισμενα λεφτα που ειχαμε πεταξει, τι μαλακιες καναμε αυτα πληρωνουμε τωρα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...