Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Μήπως ήταν και Aφροπακιστανός ο Ιησούς;



Το μήνυμα που εστάλη από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/ΒΑΘΜΙΑΣ και Β/ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ προς τις κατά τόπους διευθύνσεις προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις.
Το συγκεκριμένο δελτίο τύπου όπου ο Ιησούς Χριστός παρουσιάζεται ως… περιπλανώμενος πρόσφυγας, εστάλη προς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολικών μονάδων από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευση Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ανανιάδη, για να ευχηθεί για τα Χριστούγεννα.
Προφανώς ο περιφερειάρχης Εκπαίδευσης χρησιμοποιεί τον όρο «πρόσφυγας» για τον Χριστό και τον ταυτίζει με τους σημερινούς δήθεν πρόσφυγες, για να υπερτονίσει το συναίσθημα της αλληλεγγύης.
Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οί σιωνιστές ταλμουδιστές Ιουδαίοι καί τό αφεντικό τους ό γέρο ρότσιλντ , προκειμένου νά αναδείξουν καί νά καθιερόσουν ώς ...σωτήρα μεσσία τού κόσμου τούτου αυτό τό λεχρίτη αυτή τή παπαριά τόν ψευτομεσσία τους , είναι ικανοί να πούν ότι ό Ιησούς χριστός ήταν ένας απλός κοινός άνθρωπος ...

Ανώνυμος είπε...

O Iησούς πήγε για μεταπτυχιακό στην Ινδία, οπότε ειναι μετανάστης. Ρωτήστε τους Μασόνους και τους Θεοσοφιστές.

Ανώνυμος είπε...

Αυτη τη μπουρδα περι Χριστου-προσφυγα την αρχισε ο καθηγητης της Γερμανικης σχολής και νυν αρχιεπισκοπος Ιερωνυμος. Δεν ξερει βεβαια οτι σε μια αυτοκρατορια δεν υπαρχει η εννοια προσφυγας........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...