Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Όταν «αναλύουν» η Μενεγάκη με τον Τσατσόπουλο τον φασισμό του Βορίδη …ψάχνω τα χάπια μου.





Γιατί δεν έμεναν στο ..πήδημα που τους πάει.
Είπα ψέματα για τη συνεύρεση μου με την Αθήνα και οφείλω να το ομολογήσω στον ελληνικό λαό, δήλωσε ο συγγραφέας και πολιτευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στην μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA.Μάλιστα, "κάλυψε" με τις δηλώσεις του τον Μάκη Βορίδη για το περιβόητο περιστατικό κατά το οποίο απεικονιζόταν με το τσεκούρι.
"Ο άλλος ένα αυτοσχέδιο τσεκουράκι έφτιαξε πριν από 30 χρόνια και τον σέρνουν για το τσεκούρι. Τον άλλο η γυναίκα του σε μια στιγμή χαλάρωσης τον είπε "Μπουμπούκο" και τον σέρνουν για το Μπουμπούκο. Κι εγώ είπα μια μαλακια για τη μισή Αθήνα. Μας βολεύει να έχουμε μισή ατάκα για να του τη σέρνουμε μια ζωή"., είπε μεταξύ άλλων.
Θυμίζουμε πως το 2013 μέσω Facebook, ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ τότε, δήλωνε για τον Μάκη Βορίδη:
"Δείτε με πόσο επιδέξιο τρόπο μπορείτε να κλείσετε το μάτι στην ακροδεξιά και στα συντηρητικά αντανακλαστικά της κοινής γνώμης χωρίς ταυτόχρονα να εκθέσετε την παράταξή σας".
Αφορμή ήταν οι δηλώσεις Βορίδη περί επαναφοράς της θανατικής ποινής με τον βουλευτή της ΝΔ να αναφέρει τον καιρό εκείνο που ήταν "υπέρ της επαναφοράς της εσχάτης τιμωρίας".
Ο Πέτρος Τατσόπουλος έχει αναφερθεί προσφάτως στο ενδεχόμενο συμπόρευσης του πλέον με τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ.
 "Δεν είναι ταμπού να συνεργαστώ με ένα κομμάτι πατριωτών της Ν.Δ. και της σοσιαλδημοκρατίας που εκφράζεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ" είχε τονίσει στον Βήμα FM. "Εάν δεν βρεθούν δυνάμεις να συνεργαστούν, είτε από την Αριστερά είτε από την πατριωτική Δεξιά, για μένα δεν θα ήταν το ταμπού των ταμπού να συνεργαστώ με ένα κομμάτι πατριωτών της ΝΔ. Για πολλούς συντρόφους μου, τους περισσότερους, θα ήταν".
Πριν από δύο-τρία χρόνια, κάποιος έγραψε στο facebook, λίγο καιρό αφότου ο Τατσόπουλος είχε αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ και με αφορμή κάποιες δηλώσεις του, πως «το Ποτάμι είναι κοντά». Σαν να έβλεπε πως μία νέα πολιτική συνεργασία διαφαινόταν.  Τότε λοιπόν ο Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε με ένα μεγαλοπρεπές «άντε γαμήσου κρετίνε». Δημόσια φυσικά.
Αν ακούσουμε κανένα νέο «άντε γαμήσου» όλοι θα ξέρουμε: «η ΝΔ είναι κοντά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...