Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Πάλι θα μείνει στεγνή η πιάτσα.



Φορτηγό διεθνών μεταφορών με Έλληνα οδηγό και συνοδηγό, μετέφερε αρχικά στην Ολλανδία φορτίο με κρέατα, όμως στην επιστροφή, «φορτώθηκε» με 29 κιλά κοκαΐνης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οδικώς το φορτίο «ταξίδεψε» στην Ιταλία και έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας, όπου άνδρες της δίωξης Ναρκωτικών Αττικής και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, το ακινητοποίησαν....
Στον έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκε η ποσότητα των «σκληρών» ναρκωτικών σε μια βαλίτσα, κρυμμένη σε ειδική κρύπτη, στην καμπίνα του οδηγού.
Το φορτίο της κοκαΐνης θα πήγαινε σε ένα ζευγάρι Αλβανών στην Κορινθία, το οποίο συνελήφθη.
Στο στόχαστρο έχει μπει μεγάλο κύκλωμα εισαγωγής στη χώρα μας ποσοτήτων κοκαΐνης, με έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη σε Αχαΐα, Κορινθία και Αττική.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, έλαβε πληροφορίες για ένα φορτηγό το οποίο θα έφτανε χθες από την Ιταλία. Οι Λιμενικές αρχές εντόπισαν το μεγάλο όχημα ενώ είχαν ήδη φτάσει στην Πάτρα κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. από την Αθήνα. Οι αρχές ακολούθησαν το φορτηγό μέχρι την Κόρινθο όπου εκεί, θα γινόταν η συναλλαγή.
Οι πληροφορίες των αρχών επιβεβαιώθηκαν με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο Έλληνες, ο οδηγός του φορτηγού και συνοδηγός του, όπως επίσης και οι δύο αλβανοί που τους περίμεναν στην Κόρινθο. Κατόπιν έρευνας, εντοπίστηκε στην καμπίνα του οδηγού, μια βαλίτσα στην οποία είχαν κρύψει 29 κιλά κοκαΐνης. Η ποσότητα θα απέφερε τζίρο περί τα 500.000 ευρώ διαμοιραζόμενοι στα ακριβά στέκια της Αθήνας.
 Η αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών ουσιών DEA βρίσκεται πίσω από την σύλληψη.  
Είναι η δεύτερη φορά που οι αμερικάνικες διωκτικές αρχές κάνουν την εμφάνισή τους στο λιμάνι της Πάτρας, καθώς στις 10 Απριλίου 2015 έκαναν μπλόκο σε μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες ηρωίνης που είχαν βρεθεί στην Πάτρα.
Τότε είχαν εντοπίσει ποσότητα 350 κιλών ηρωίνης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...