Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Στους στραβούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.



Την ώρα που ο Κούλης έχει πάει στο Αμέρικα για να πάρει το χρίσμα άρχιζε το 2ο συνέδριο του ψυριζα.  Από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να προσέρχονται στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου οι κρατικοδίαιτοι σύνεδροι για το Συνέδριο.  Εκεί βρέθηκε από νωρίς ο πρόεδρος της Βολής Νίκος Βούτσης και η Περιφερειάρχυσα  Ρένα Δούρου, ενώ στην πρώτη σειρά κάθισαν ο Φώτης Κουνέλης και η στούμπω Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Αργότερα έφτασε και ο Στέφανος Τζουμάκας μοιράζοντας γύρω-γύρω τζουμακιές για γούρι , ενώ εντύπωση έκανε το t-shirt του Κώστα Ζουριδάρι με τίτλο βιβλίο του «Έρχομαι από μακριά. Οδυσσέας Ελύτης».
Με την είσοδο του ο Αλέξης  είχε θερμό χαιρετισμό με τον Πάνο ψεΚαμμένο στον οποίο μάλιστα έριξε και ένα… φιλικό μπατσάκι στο μάγουλο.  Είχε επίσης θερμό χαιρετισμό με τον Κουνέλη και την  Δούρου που δεν φορούσε τις κόκκινες γόβες , την οποία και ασπάστηκε, ενώ αστειεύτηκε με τον Ζουριδάρι και το μπλουζάκι του.
Αρκετά χαμογελαστός εμφανίστηκε ο Νίκος Παππάς αφού τα βρήκε με τον Αλαφούζο ενώ ο Σταύρος Κοντονής με το κινητό του έβγαζε αναμνηστικές φωτογραφίες στον χώρο του Συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...