Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Όλοι οι δρόμοι της παρτούζας, οδηγούν στην Κρήτη.



Ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στον κόσμο που ειδικεύεται στις διακοπές με… ανταλλαγή συντρόφων, διοργανώνει ξανά ένα εξαήμερο πάρτι στην Κρήτη. Πέρσι είχε γίνει στην Σταλίδα, το ίδιο και φέτος. Η αφίσα αναφέρει ότι 75 ζευγάρια από διάφορες χώρες, θα περάσουν ένα… ερωτικό εξαήμερο σε 5άστερο ξενοδοχείο της Κρήτης. Δεν πρόκειται για απλές βραδιές ανταλλαγής συντρόφων, καθώς κάθε μέρα θα οργανώνονται θεματικές βραδιές με προγραμματισμένο ντύσιμο. Μαύρα εσώρουχα, σέξι λευκό φόρεμα, θεοί και θεές, κέρατα, φωτοστέφανα και φτερά σε λευκό, μαύρο και κόκκινο είναι κάποιες από τις ιδέες που θα καλούνται να ακολουθούν πιστά οι swingers, κάνοντας τα πιπεράτα βράδια τους ακόμα πιο...«καυτά». 
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αναδημοσιεύουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στον κόσμο που ειδικεύεται στις διακοπές για swingers έτσι λένε τώρα τους παρτουζιάρηδες , έχει φροντίσει, οι junior σουίτες του ξενοδοχείου που θα φιλοξενήσει τα ζευγάρια, να διατίθενται έναντι του ποσού των 4.298 ευρώ, ενώ όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες, υπάρχουν ακόμη λίγα ελεύθερα δωμάτια έναντι του ποσού των 2.598 ευρώ. Στη λίστα των πελατών του πρακτορείου υπάρχουν ζευγάρια από Βρετανία, Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία, Αυστρία, Γαλλία, Τουρκία, Τσεχία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουκρανία, Δανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Νότια Αφρική, Ιρλανδία, Χιλή, Νορβηγία, Κροατία, Ρουμανία, Ισπανία κ.α. Φυσικά δεν λείπουν και οι συμμετοχές από Ελλάδα. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ζευγάρια από την Αθήνα, την Κηφισιά, το Ηράκλειο, τα Μάλια και άλλες περιοχές της χώρας.
Το πρακτορείο εγγυάται απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα, όσο αφορά την χρήση των στοιχείων των πελατών, που αυξάνονται κάθε χρόνο.
''Στη σελίδα του πρακτορείου αναφέρεται το εξαήμερο που ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα:


Πωλούνται πολυτελείς κατοικίες στην Κρήτη . Δείτε τη βίλα που πωλείται στα 10,5 εκατ €! (φωτο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...