Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Αντισυνταγματικός ο νόμος Παπά όμως, με την μέθοδο… Σολομών .



Η προσθήκη Παππά στον υπάρχοντα νόμο δεν τον καθιστά αντισυνταγματικό αλλά οδήγησε σε λάθος διαγωνισμό από τεχνική και από διαδικαστική άποψη. Έτσι, πρέπει να επαναληφθεί με νέες παραμέτρους. Το ΕΣΡ κατά το σύνταγμα δεν αποφασίζει για άδειες αλλά ελέγχει βάσει νόμου το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Ο νόμος αυτός υπήρχε πριν τη προσθήκη Παππά (δεν αφορούσε άδειες εθνικής εμβέλειας), που τον άλλαξε και που του επέτρεψε να διεξάγει το διαγωνισμό.
Το ΕΣΡ με παλαιότερο νόμο και όχι κατά το σύνταγμα έπρεπε να δίνει τις άδειες, όμως η προσθήκη Παππά του επέτρεψε να δώσει ο ίδιος τις άδειες. Το πώς τις έδωσε είναι λάθος, κατά την άποψη μας που είναι και η σοβαρότερη.
Πώς μπορεί να βγάλει “λάθος” ένα νόμο το ΣτΕ και όχι αντισυνταγματικό είναι και αυτό ένα πρόβλημα. Λογικά θα πρέπει να ζητήσει δύο με τρείς πραγματογνωμοσύνες και όχι μία, όπως έκανε με τη περίπτωση Βωβού, πριν λάβει απόφαση.
Γρηγορότερο θα ήταν, το ΣτΕ να θεωρήσει ως ασαφή τη προσθήκη Παππά και να ζητήσει να κατασκευασθεί νέος νόμος που θα καθορίσει τις αρμοδιότητες του ΕΣΡ..
Το ΣτΕ να προσέξει τι θα αποφασίσει, γιατί θα διαρρεύσει η απόφαση του σε πολλά κέντρα. Η χώρα θα βαθμολογηθεί με μια ακόμη λάθος δικαστική απόφαση.
Όμως στα αρχίδια μας και τρία αυγά Τουρκίας που… μας απειλεί. Αυτό που ενδιαφέρει κυρίως άμεσα και έμμεσα τους πολίτες είναι εδόθη εντολή και εφαρμόστηκε να κατάσχετε ότι χρήμα υπάρχει σε τραπεζικούς λογαριασμούς επιχειρήσεων και πολιτών εφόσον χρωστούν στο δημόσιο. Αυτό είναι και η ταφόπλακα στην αγορά ,και αγορά δεν είναι οι μικρομεσαίοι η μεσαίοι η ότι διάολο θέλουν να λένε, .Αγορά είμαστε όλοι. Εάν δεν υπάρχουν καταστήματα η έμποροι η βιοτέχνες, ποιος θα απασχολήσει εργαζόμενους και από πού θα κινηθεί το χρήμα.
Τι κάνουν οι θεομπαίχτες; Eδωσαν εντολή και μπλόκαραν τους τραπεζικούς λογαριασμούς όσων χρωστούν μέχρι εξοφλήσεως των χρεών τους. Αποτέλεσμα; χιλιάδες επιχειρήσεις δεν έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους, και σε ρευστό. Αυτό ασφαλώς δεν έχει περάσει στα Γερμανοδουλα Μ.Μ.Ε γιατί.. καίει.
Μην μας πει ο γαμημένος από όλες τις τρύπες Αλεξιάδης ότι δεν ξέρει τι έκανε, και διάφορες άλλες μαλακίες. Είναι ένα στημένο παιχνίδι για την ταφόπλακα της χώρας. Έδωσαν τις τράπεζες στους ξένους, σταμάτησαν να δίνουν δάνεια , έκαναν τα καπιταλ κοντρολ για να μην μπορεί κάποιος να πάρει τα λεφτά του , έβγαλαν τα μηχανάκια για να κατάσχουν και τις εισπράξεις των επιχειρήσεων , και στο καπάκι κατάσχουν και όποιο χρήμα μπαίνει.
Το άκρον άωτον είναι ότι εάν κάποιος κόψει τιμολόγιο επί πιστώσει και χρωστά στο δημόσιο, ενημερώνουν τον πελάτη ότι τα λεφτά που είναι να αποδώσει έχουν μπλοκαριστεί και οφείλει να τα δώσει στην εφορία.
Αυτό που ενδιαφέρει τους πολίτες είναι τους πήδηξαν τους μισθούς και τις συντάξεις και τις έφτασαν σε εξευτελιστικό σημείο, η καθημερινή κατατρομοκράτηση τους ,μην μιλάς για θα σου τους κόψουμε και άλλο ,Θα σου πάρουμε το κωλόσπιτο που κατάφερες να κάνεις μετά από τριάντα χρόνια κάνοντας το σκατό σου παξιμάδι, γιατί κατακλέψαμε τον τόπο και οφείλεις εσύ να τα πληρώσεις  στους τογλύφους,  η εξαθλίωση της κοινωνικής πρόνοιας και υγείας, η ανασφάλεια που νιώθουν για το αύριο, η μετανάστευση των παιδιών τους που θυμίζει παιδομάζωμα , και πολλά άλλα.
Εάν θα γίνει κάνα ..μπάμ ,θα κλάψουν πολλές πουτανομανούλες και το γνωρίζουν .Αυτό είναι ο εφιάλτης τους , και για αυτό είναι συσπειρωμένοι  ΟΛΟΙ , ανεξάρτητα τι δείχνουν προς τους …ιθαγενείς.
Αυτή η χώρα με 2.4 % χαρτόσημο και  ΟΓΑ με μηδέν τέλη κυκλοφορίας και πολλά άλλα με μηδέν, μεγαλούργησε και είχε μηδενικό χρέος. Μετά ήρθαν οι προδότες της μεταπολίτευσης και διέλυσαν τα πάντα. Γέμισαν το δημόσιο με χιλιάδες κλεπροτρωκτικά – πραιτοριανούς  που ξεκοκάλισαν ασύστολα . Εντολή; Γαμίστε τους μαλάκες ,ξεσκίστε τους εσείς είσαστε οι εκλεκτοί μου και το κράτος μου. Αυτό έλεγε η κάθε κλεπτοκυβέρνηση. Είπαμε να μιλήσουμε κάποτε σε μέγα αρχηγό για πολιτική, και αυτός μας έλεγε για το ταμείο πόσα θα χάσει, την ίδια ώρα που έκανε ανάλυση στους κάφρους για δεξιά και αριστερά πολιτική. 
Το ταμείο πάνω απο ολα, και καμιά πουτανίτσα να ξεδώσουμε.         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...