Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Κατά τους Εβραίους…. Θεια δίκη ο σεισμός στην Ιταλία.




Δηλαδή το HAARP το έφτιαξε ο… θεός των Εβραίων ;
Σάλος ξέσπασε τσακισμένη από τους συνεχείς σεισμούς, Ιταλία, από την δήλωση του Ισραηλινού υφυπουργού του υφυπουργού Εγιόβ Καρά, ο οποίος χαρακτήρισε τον σεισμό με τους δεκάδες νεκρούς την περασμένη εβδομάδα στην γειτονική χώρα ως "Θεία δίκη κατά της Ιταλίας"!
Συγκεκριμένα, ο αξιωματούχος είχε  υποστηρίξει ότι ο σεισμός που έπληξε την περασμένη εβδομάδα την Ιταλία ήταν Θεία Δίκη, εξαιτίας της στάσης της σε μια ψηφοφορία στην UNESCO, όπου κατά τον Ισραηλινό υφυπουργό "Η Ιταλία δεν αναγνώρισε την προαιώνια σχέση των Εβραίων με την Ιερουσαλήμ"!
Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής του στην Ιταλία, κατά τη διάρκεια της οποίας μάλιστα έγινε δεκτός από τον πάπα Φραγκίσκο, ο Καρά δήλωσε πως είναι «σίγουρος ότι ο σεισμός έγινε εξαιτίας της ιταλικής στάσης στην απόφαση που έλαβε η Εκπαιδευτική, Επιστημονική και Επιμορφωτική Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών, αγνοώντας τους δεσμούς του ιουδαϊσμού με τους ιερούς τόπους της Ιερουσαλήμ. Είναι Θεία Δίκη»!.
Το Ισραήλ εξοργίστηκε από την απόφαση αυτή, την 18η Οκτωβρίου, και ανακάλεσε τον πρεσβευτή του στην UNESCO «για διαβουλεύσεις».
Η ισραηλινή κυβέρνηση θεωρεί ότι η απόφαση αυτή αρνείται την προαιώνια σχέση των Εβραίων με την Ιερουσαλήμ.
Η απόφαση, που προτάθηκε από αραβικά κράτη, καταγγέλλει τις «παράνομες έρευνες» του Ισραήλ στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, αναφερόμενη στην «Πλατεία των Τεμενών» και χωρίς να διευκρινίζει πως ο τόπος αυτός ονομάζεται επίσης Όρος του Ναού και είναι ένας από τους ιερότερους τόπους του ιουδαϊσμού..
Η Ανατολική Ιερουσαλήμ είναι ο παλαιστινιακός τομέας της πόλης, που καταλήφθηκε το 1967 από το Ισραήλ και κατόπιν προσαρτήθηκε. Η διεθνής κοινότητα θεωρεί παράνομη την κατοχή και την προσάρτησή της.

Πάντως η διπλωματία του Ισραήλ «καταδίκασε» τις δηλώσεις ισραηλινού κυβερνητικού αξιωματούχου ο οποίος υποστήριξε ότι ο σεισμός που έπληξε την περασμένη εβδομάδα την Ιταλία ήταν Θεία Δίκη, εξαιτίας της στάσης της σε μια ψηφοφορία στην UNESCO, και ζήτησε συγγνώμη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΘΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ Η ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ??
H.A.A.R.P , ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΕ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί δεν έκανε σεισμό και στις άλλες χώρες που ήταν ενάντια στις εβραϊκές επιδιώξεις; Άλλο ένα δείγμα πως οι εβραίοι είναι, δυστυχώς, παράφρονες, ακριβώς όπως τα ξαδέρφια τους οι τζιχαντιστές/ισλαμιστές άραβες!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...