Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Αφού τον έκαναν ρόμπα, τον έστειλαν για να …κουμπωθεί.



Τέλος στην υποψηφιότητα του γελοίου Πολύδωρα και επισήμως από την Διάσκεψη των Προέδρων μετά το «μπλόκο» της αντιπολίτευσης στο πρόσωπό του.
Η κυβέρνηση έκανε πίσω και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δεν έβαλε καν σε ψηφοφορία την πρόταση.  Αντιπρότεινε πρόεδρο του ΕΣΡ τον Ροδόλφο Μορώνη
Ως αντιπρόεδρο τον Β. Μουλόπουλο και νέο μέλος τον Νίκο Κιάο
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής - η 5η κατά σειρά - όπου γίνεται νέα προσπάθεια συναίνεσης.



Για μια σειρά μεταφυσικών λόγων που η σύγχρονη επιστήμη εξακολουθεί να αδυνατεί να ερμηνεύσει, η ομάδα εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έκρινε ότι το κατάλληλο πρόσωπο για να τεθεί επικεφαλής του ΕΣΡ είναι ο περιθωριακός ακροδεξιός βετεράνος Βύρωνας Πολύδωρας.

Υπάρχει ακόμα κάτι χειρότερο από αυτό: το ότι θεώρησε ότι ο Πολύδωρας μπορεί να παρουσιαστεί ως μια «συναινετική λύση», ότι δηλαδή Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι θα πετούσαν τη σκούφια τους για να αναθέσουν στον συγκεκριμένο άνθρωπο τις τύχες του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου της χώρας.

Ο ίδιος ο Πολύδωρας βρίσκεται μάλιστα σε τόσο...συναινετική διάθεση που στην πρώτη του συνέντευξη δήλωσε ότι ο λόγος που δεν εγκρίνει την υποψηφιότητα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το ότι δεν είναι φίλος του Χριστοφοράκου!


Αφού τους έχουμε δώσει το δικαίωμα να μας θεωρούν τόσο ηλίθιους, καλά μας κάνουν .
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικα αυτη η περιφορα θα φορεθει πολυ φετος, ταιριαζει σε πολλες καταστασεις ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...