Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Έμμεσα δηλαδή αποδέχονται, ότι είναι ντροπή να είσαι μασόνος.



Υποστηρίζουν ότι δεν συντρέχει λόγος δημοσίευσης της λίστας των 9000 ονομάτων και ότι με την δημοσίευση προσβάλουν την δημόσια ζωή των μελών τους . «Η λίστα των μελών είναι κρυφή  καθώς δε αφορά κανέναν, στο τι πιστεύουν και που ανήκουν»
Επίσης υπογραμμίζουν ότι είναι  «Εσωτερικό ζήτημα» καθώς και ότι η λειτουργία του «φιλανθρωπικού σωματείου»…. «διακρίνετε για την μυστικότητα»

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 9000 ΜΑΣΟΝΩΝ. ΣΤΙΣ 11, ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 9.000 ΜΑΣΟΝΩΝ! – ΕΚΑΝΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ!!!


Τους τα πήραμε όλα. Τους βγάζουμε στο φως για να τους μάθει ο κόσμος. 9.000 μασόνοι από την κρυμμένη λίστα. Για πρώτη φορά σε εφημερίδα. Γαλόνια, υπουργιλίκια, τραπεζίτες και χρηματιστές. Όποιος φοβάται, στην τρύπα του…

Εμείς πάντως επειδή ….δεν είμαστε εφημερίδα, εάν πέσουν στα χέρια μας τα ονόματα τους, ως συνήθως , θα τους βγάλουμε όλους στο κλαρί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σκολια ντεν εχει για το συγκεκριμενο....ο συμεων offshore mileson l.t.d κατα κοσμον η λαδωμενη χηνα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...