Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε… Κάθε κυβέρνηση θέλει τον … «Καραβέλλα» της




Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» με τη φωτογραφία Κύπριου δικηγόρου ο οποίος ειδικεύεται στην δημιουργία εξωχώριων εταιριών και περιλαμβάνεται στα Panama Papers να αποχωρεί από το Μέγαρο Μάξιμου.
«Τη...στιγμή  που ο κ. Τσίπρας προσπαθούσε να πείσει τους πολίτες για την προσήλωσή του στον αγώνα κατά της διαπλοκής στη σχετική συζήτηση στη Βουλή, μαθαίνουμε ότι ο εν λόγω δικηγόρος με το "πλούσιο βιογραφικό" βρίσκονταν στο Μέγαρο Μαξίμου» αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας και συνεχίζει καταθέτοντας ορισμένα ερωτήματα:

Άραγε, τι ακριβώς έκανε; Με ποιον ή ποιους συναντήθηκε και ποιες είναι οι σχέσεις του κ. Αρτεμίου με τους κυρίους Τσίπρα και Παππά;

Γιατί ο κ. Τσίπρας που προκλήθηκε από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από την εταιρία "Atlas Cyprus International Trust" η οποία είναι μέτοχος της Αυγής;

Γιατί εξακολουθούν να σιωπούν;

Τι κρύβουν; Ποιον ή ποιους προστατεύουν;

«Οι κύριοι Τσίπρας και Παππάς δεν μπορούν να κρύβονται άλλο. Οφείλουν να δώσουν καθαρές απαντήσεις και να μας πουν τι γύρευε η 'αλεπού στο παζάρι'» τονίζει η ΝΔ.

Απαντώντας, το Μέγαρο Μαξίμου κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι «έχει ξεπεράσει κάθε όριο υποκρισίας και γραφικότητας».

«Στην προσπάθειά της να "βγάλει λαβράκι" για την ταυτότητα ανθρώπων που επισκέπτονται καθημερινά και δημόσια το Μέγαρο Μαξίμου, η Νέα Δημοκρατία έχει σπάσει όλα τα κοντέρ της σοβαρότητας και της γραφικότητας» τονίζει η ανακοίνωση του Μαξίμου και συνεχίζει:

Το κόμμα του κ. Χριστοφοράκου, της Siemens και των τηλεφωνικών κέντρων, του κ. Παπασταύρου, των Panama Papers, της λίστας Λαγκάρντ και τις λίστες Μπόργιανς, των θαλασσοδανείων και των αθωωτικών τροπολογιών, προσπαθεί, να στήσει ένα αφήγημα διαπλοκής, γύρω από μια εταιρεία η οποία κατέχει διαφανώς και νομίμως πακέτο μετοχών της ΑΥΓΗΣ, μόλις (!) δεκατέσσερις (14) φορές μικρότερο από το περίφημο μη εξυπηρετούμενο δάνειο (θαλασσοδάνειο) του κ. Μητσοτάκη για τον Κήρυκα Χανίων.

Για να της βγει το αφήγημα, εξέδωσε σήμερα μια καταγέλαστη ανακοίνωση, στην οποία εμπλέκει συνομωσιολογικά δημοσιεύματα και άσχετα πρόσωπα.

«Φιάσκο. Ας συνεχίσουν να γίνονται διασκεδαστικοί...»



 
 
Δεν θα τρομάξει την αριστερά το παιδί της Siemens και της διαπλοκής...
 
Βαριά προσωπική επίθεση του πρωθυπουργού στον Μητσοτάκη και στην Siemens!

 

 

«Παιδομάζωμα» για την «σιωπή» του ΚΑΡΑΒΕΛΑ

 

Φάκελος Siemens: Η Ντόρα, ο Δένδιας και ο φυγάς Καραβέλας

 

ΕΔΩ ..ΓΕΛΆΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...