Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Ο Κούλης ,ο Νίκολας και το λουρί της… Ντόρας.



Ο Κούλης μίλησε στο Χάρβαρντ των ΗΠΑ και είχε κολαούζο δίπλα του, τον πρώην πρέσβη των αμερικάνων στην Ελλάδα Νίκολας Μπέρνς.
Η αδελφή του Κούλη, η Ντόρα, κάποτε πήγε στην Κρήτη για να "εγκαινιάσει" έξωθεν των Χανίων, ένα αιολικό πάρκο που κατόπιν παρέμβασης του Νίκολας Μπέρνς, είχε πάρει άδεια από τον ...Χριστοδουλάκη, που τον προορίζουνε για επικεφαλής της Επιτροπής για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.
Προηγούμενα ο Χριστοδουλάκης, όπως έχω αποκαλύψει εκτενώς στο "Ποντίκι" της εποχής, είχε ζητήσει από αντιπρόσωπο της μεγαλύτερης γερμανικής εταιρίας κατασκευής αιολικών πάρκων στην Ευρώπη, να του καταθέσουν 1 δις δραχμές σε συνάλλαγμα, για να του δώσει μία από τις δέκα άδειες, που είχανε κατοχυρώσει ημέτεροι του τότε καθεστώτος.
Τα εγκαίνια αυτού του αιολικού πάρκου, έξωθεν των Χανίων, έγιναν στο δημαρχείο της πόλης, παρουσία του Μπέρνς και της Ντόρας, καθόσον όπως απέδειξα με Φώτο που πήρα ύστερα από επί τόπου ρεπορτάζ, υπήρχε μόνο μία ανεμογεννήτρια, σ' ένα χέρσο οικόπεδο, χωρίς καν σύνδεση με ηλεκτρικό ρεύμα.

Τον σοσιαληστή Χριστοδουλάκη του Σημίτη που ήταν και συνεταίρος με τον δεξιό  …Αλογοσκούφη, βρίζουν και αναθεματίζουν15 Χρόνια τώρα για τα μαγειρεμένα και πλαστά στοιχεία εισχώρησης στην ΟΝΕ. Τώρα τον θέλουν για Πρόεδρο στην επιτροπή χρέους;
Αντε γειά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...