Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Κάνα ….ηφαίστειο δεν θα σκάσει;




Aφου η …Μοροπούλου άνοιξε τον τάφο του Ιησού όλα μπορεί να συμβούν .

Απίστευτο ??


Ο σεισμός που έπληξε σήμερα στις 07:41 το πρωί την κεντρική Ιταλία ήταν μεγέθους 6,1 βαθμών, όπως μετέδωσε η δημόσια ιταλική τηλεόραση RAI επικαλούμενη το ιταλικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο. Το εστιακό βάθος ήταν 10 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται 34χλμ. δυτικά της πόλης Άσκολι και 67χλμ. ανατολικά της Περούτζια σε εστιακό βάθος 108 χιλιομέτρων, έγινε αισθητός στη Ρώμη και είχε διάρκεια αρκετά δευτερόλεπτα.

Mόλις την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου του 2016, δύο σεισμοί είχαν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην Ιταλία. Και αν στην εξίσωση βάλουμε και τον καταστροφικό σεισμό του Αυγούστου στο Αματρίτρε, που άφησε πίσω του εκατοντάδες νεκρούς, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό το ότι οι Ιταλοί έχουν τρομοκρατηθεί.
Ο πρώτος σεισμός της Τετάρτης έγινε στην κεντρική Ιταλία, εντάσεως 5,4 ρίχτερ, έγινε στις 19.11 (τοπική ώρα) με εστιακό βάθος μόλις 10 χιλιόμετρα — που σημαίνει ότι ήταν επιφανειακός, με αποτέλεσμα να γίνει αισθητός στη Ρώμη. Το επίκεντρό του εντοπίστηκε στο χωριό Βίσο της περιφέρειας Μάρκε. Μόλις δυόμιση ώρες αργότερα, ακολούθησε νέος -πιο ισχυρός- σεισμός, έντασης 6,1 βαθμών ρίχτερ και με εστιακό βάθος 20 χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ακόμα μεγαλύτερος πανικός στους κατοίκους.
Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής USGS αναθεώρησε σε 6,6 βαθμούς το μέγεθος του σεισμού που έπληξε σήμερα την κεντρική Ιταλία, από 7,1 βαθμούς που είχε ανακοινώσει νωρίτερα, και το εστιακό βάθος του σε 1,5 χιλιόμετρο -- από 108 χιλιόμετρα που είχε ανακοινώσει νωρίτερα.

 

Δείτε τον διαδραστικό χάρτη εδώ

 

ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ! ΝΕΟΣ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 6,7 ΡΙΧΤΕΡ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ) ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ

 

ισχυρός σεισμός 6,7 Ρίχτερ στην Ιταλία




«ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ»! Συγκλονιστική η μαρτυρία του Δημάρχου στο Castelsantangelo


Λέκκας: Δεν υπάρχει θέμα για την Ελλάδα
Μην είσαι τόσο σίγουρος .



Ο Εγκέλαδος «χτύπησε» και τη Χαλκιδική με σεισμική δόνηση 4,8 Ρίχτερ


Σοκ και δέος στην Ιταλία: Νέος τρομακτικός σεισμός 6,7 Ρίχτερ κοντά στην Περούτζια (φωτό, βίντεο)



Το συγκλονιστικό βίντεο με τον ναό του Αγιου Βενέδικτου - Πριν και μετά το νέο σεισμό

 

 

Ο Πάπας Βενέδικτος παραιτήθηκε - Η πρώτη παραίτηση μετά από έξι αιώνες!

 

Η Σιωνιστική παγκόσμια Δικτατορία οδηγεί τον Πάπα Βενέδικτο στη παραιτηση...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...