Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Μια ….γιάφκα είναι ΟΛΟΙ.



Ο Παυλόπουλος (Καραμανλικός) Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Παπαγγελόπουλος πρώην Διοικητής της ΕΥΠ επί Καραμανλή, (Καραμανλικός) Υπουργός της Κυβέρνησης Τσίπρα, ο Καμμένος απέναντι στη Νέα Δημοκρατία την πολεμάει χειρότερα από οποιονδήποτε άλλον, ονειρεύεται επιστροφή Καραμανλή, ο "στρατηγός άνεμος" (Καραμανλικός) προτείνετε για πρόεδρος του ΕΣΡ απο την Τσιπρα με προξενητή τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ Παπαγγελόπουλο.
Και το σήριαλ συνεχίζεται. Η πρόταση για ανάληψη της προεδρίας του ΕΣΡ από το Βύρωνα Πολύδωρα προκάλεσε την αντίδραση “κύκλων Καραμανλή”.
Τι λένε οι “κύκλοι” σύμφωνα με το ΑΠΕ:  
Σχετικά με τη συζήτηση που έχει ανοίξει μετά από την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τον Βύρωνα Πολύδωρα, πηγές από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού ξεκαθάριζαν πως ο κ. Κώστας Καραμανλής καμία γνώση δεν είχε και δεν έχει για το θέμα, ενώ υπενθύμιζαν ότι έχει να συναντηθεί και να μιλήσει μαζί του περισσότερα από τέσσερα χρόνια.

Τι εστι Καραμανλής και…. Καραμανλικοί; Διαβάστε παρακάτω.

Την εποχή, της δίκης 'Αϊχμαν στο Ισραήλ 1961-62 με τις αποκαλύψεις περί ''καταδότη Καραμανλή'', δίκη Μέρτεν, πρωθυπουργία Κων/νου Καραμανλή...
(Διαβάστε το έγγραφο της CIA, τελευταία σελίδα. 'Εχει και άλλα ονόματα, όπως Κ. Γκέρτσος κ.ά.)

''GERMANS GOT EVERYTHING''...
Κι άλλο έγγραφο της CIA
πιστοποιεί πως έκλεισε η υπόθεση του ''χασάπη της Θεσσαλονίκης'' (περίοδο γερμανικής κατοχής) ΜΑΧ ΜΕRΤΕΝ και πως οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν την ανάμιξη Κ. Καραμανλή, αρνούμενοι να δώσουν ''κατοχικές αποζημιώσεις'' στην Ελλάδα... (Το έγγραφο της CIA, με αρ. αρχείου 0064040361 και την ένδειξη ''GERMANS GOT EVERYTHING'')

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (με ''σκοτεινό παρελθόν'') ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ
KATAΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ, ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ κλπ, από τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις... ('Εγγραφο CIA)

Συνεργάτης των Ναζί ο ''εθνάρχης'' Κων/νος Καραμανλής, κατέδιδε 'Έλληνες Εβραίους;
'Έγγραφο της CIA αναφέρει ότι η αποκάλυψη έγινε στην δίκη του 'Αϊχμαν στο Ισραήλ 1962.
Το έγγραφο δείχνει και την αντίδραση της κυβέρνησης Καραμανλή, που ζήτησε ''χάρη'' από το Ισραήλ, δηλ. να μην αποκαλυφθεί το γεγονός. Αργότερα, όπως πιστοποιεί και άλλο έγγραφο της CIA που θα δημοσιοποιήσουμε σύντομα, η ''δράση'' του Κ. Καραμανλή στην κατοχή, είχε ως αποτέλεσμα να τον αγνοήσουν στην Γερμανία στο ζήτημα των κατοχικών αποζημιώσεων.

Το σχετικό ''λίνκ'' στην ιστοσελίδα της CIA, όπου μπορείτε να δείτε το παρακάτω έγγραφο (κατεβάστε το pdf), είναι:
http://www.foia.cia.gov/document/519b7f95993294098d512b57

Πηγή


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Υπαρχει καποιος να σωσει αυτον τον τοπο;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...