Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Ανέλαβε αντί αδρής αμοιβής να μας διασκεδάζει μέσω λεωφορείων .



Ο ΟΑΣΑ  προχώρησε στην πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας, η οποία θα έχει ως μοναδική της αρμοδιότητα να επιλέγει τη μουσική που θα ακούν οι επιβάτες μέσα στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.
Η συγκεκριμένη υπάλληλος θα επιλέγει τα cd με τη μουσική που θα ακούγεται μέσα στα λεωφορεία....
Σύμφωνα με την απόφαση του Διευθύνοντα Συμβούλου η ειδική συνεργάτιδα θα συντονίζει και θα παρακολουθεί για την επιλογή μουσικής από το κλασικό και το έντεχνο ρεπερτόριο για το Μετρό και τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.
Η σύμβαση της υπαλλήλου προβλέπει πως το συνολικό κόστος για τις υπηρεσίες της ανέρχεται στο ποσό των 3.900 ευρώ και η διάρκεια του έργου ορίζεται από την 1η Οκτωβρίου μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2016. Για τρεις μήνες δηλαδή η συγκεκριμένη υπάλληλος θα λάβει 3.900 ευρώ, άρα 1.300 ευρώ μηνιαίο μισθό.
Όπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές του ΟΑΣΑ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ δεν υπάρχει η δυνατότητα να εγκατασταθεί ηχητική εγκατάσταση και άρα δεν μπορεί να ακούγεται μουσική.
Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των συνδικαλιστών, η συγκεκριμένη υπάλληλος είναι βασικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δημοτική σύμβουλος και διοργανώτρια εκδηλώσεων με ομιλητές πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...