Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Τι θέλεις; Δεξιούς η αριστερούς ….ΠΡΟΔΟΤΕΣ;



Σε μια κρίση ειλικρίνειας ο Γεωργιάδης, υποστήριξε πως οι Αριστεροί θα πρέπει να είναι στη φυλακή. Είναι από τις λίγες φορές που μίλησε από καρδίας. Ο Κούλης μπορεί να υποστηρίζει για ψηφοθηρικούς λόγους ότι δεν υπάρχουν διαχωριστικές πολιτικές γραμμές, Αλλά ξέχασε να ρωτήσει τους ακροδεξιούς που έχει στο κόμμα του βλέπε Βορίδη, που βγάζει φούσκες για οτιδήποτε μη ακροδεξιό. Απλά είναι ποιο συγκρατείς.  Η ΝΔ, με καθυστέρηση μιας ημέρας , επιχείρησε να αμβλύνει τις αντιδράσεις, αδειάζοντας τον αντιπρόεδρο του κόμματος. «Ήταν μια λάθος δήλωση», είπε χαρακτηριστικά ο Κουμουτσάκος, υποστηρίζοντας πως «η θέση του κόμματος εκφράζεται από τον πρόεδρό του». «Εξάλλου ο κ. Γεωργιάδης ανασκεύασε», πρόσθεσε. Η θέση του κόμματος πανιβλακα δεν εκφράζετε ΜΟΝΟ από τον Κούλη, εκτός εάν το κόμμα είναι ΜΟΝΟ ο Κούλης.  

Με μια κατάπτυστη πολιτικά  δήλωση σχολιάζοντας τον Άδωνι  το Μαξίμου μεταξύ άλλων επισημαίνουν πως, «την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να διαγράψει τις διαχωριστικές γραμμές αριστεράς – δεξιάς  ο Γεωργιάδης σπεύδει να τις ξαναχαράξει, τοποθετώντας τις, μάλιστα, εκεί που τις έθετε η χούντα και ο Γεωργαλάς».

Όπως τονίζουν από την κυβέρνηση, «διαχωριστικές γραμμές στην πολιτική υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντοτε». Και συνεχίζουν: «Και αφορούν, κάθε φορά, τα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος

Σήμερα οι πραγματικές διαχωριστικές γραμμές είναι:

• Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε αυτούς που προσπαθούν να ενισχύσουν την διαπραγματευτική θέση της χώρας και σε αυτούς που προσπαθούν να την υπονομεύσουν
• Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε αυτούς που επιδιώκουν την έξοδο από την κρίση και σε αυτούς που επενδύουν στην όξυνσή της για να κερδίσουν πολιτικά οφέλη, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές επιπτώσεις.
• Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε αυτούς που επιδιώκουν να κλείσει οριστικά για την Ελλάδα ένα αμαρτωλό καθεστώς διαπλοκής που επικράτησε για δεκαετίες στην Ελλάδα και σε αυτούς που επιχειρούν με κάθε μέσον να το υπερασπιστούν και να το προστατεύουν.
• Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε αυτούς που προωθούν μια αποτελεσματική και ταυτόχρονα ανθρωπιστική διαχείριση του Προσφυγικού και σε αυτούς που μιλάνε με διπλή γλώσσα, συμμαχούν ανοιχτά με τις δυνάμεις του ακροδεξιού λαϊκισμού στην Ευρώπη, και ενθαρρύνουν ευθέως ξενοφοβικές και ρατσιστικές εκδηλώσεις σε τοπικές κοινωνίες».

«Αυτές είναι οι πραγματικές διαχωριστικές γραμμές σήμερα. Και είναι ακριβώς οι γραμμές πάνω στις οποίες η Νέα Δημοκρατία διεξάγει απεγνωσμένη μάχη, προκειμένου να μην χαθούν τα κεκτημένα ενός πολιτικού κατεστημένου που έχει οριστικά χρεοκοπήσει», καταλήγουν από το Μαξίμου...

Δηλαδή οι τύποι από πολιτικοί έγιναν στυγνοί οικονομολόγοι αφήνοντας στην άκρη την πολιτική θέση.
Ποιο άχρηστα υποκείμενα δεν έχει ξαναβγάλει ο τόπος. Θα τρίζουν τα κόκκαλα όλων των αριστερών .
Κατάργησαν την πολιτική επισήμως, και δηλώνουν διεκπεραιωτές των τοκογλύφων και των παγκοσμιοποιητών .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...