Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Οι Σκουλήδες ήταν πάντα συνεπείς στα πιστεύω τους.



Όχι σαν μερικούς γνωστούς κωλοτουμπίστες που ενώ έγιναν οι ψωμόλυσσες άνθρωποι  επί χούντας,  το παίζουν.. δημοκράτες.

Σε μια δωρεά στη μνήμη του πρωτεργάτη του στρατιωτικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου Στυλιανού Πατακκού που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 104 ετών προχώρησε δημόσια γνωστή τουριστική επιχείρηση του Ηρακλείου....
H εταιρία δώρισε το ποσό των 200 ευρώ στην Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου καθώς επίσης και 200 ευρώ στα Ιδρύματα της Παντάνασσας στα Λινοπεράματα αντί στεφάνου στη μνήμη του Σ. Παττακού.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας : 
Η Ανώνυμη Εταιρεία Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Χερσόνησος Α.Ε. “Belvedere Hotels” προσφέρει στην Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου 200,00 ευρώ αντί στεφάνου εις μνήμην του Στυλιανού Παττακού.
•Η Ανώνυμη Εταιρεία Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Χερσόνησος Α.Ε. “Belvedere Hotels” προσφέρει για τα Ιδρύματα της Παντάνασσας στα Ελληνοπεράματα 200,00 ευρώ αντί στεφάνου εις μνήμην του Στυλιανού Παττακού.
Να σημειώσουμε πάντως ότι ήταν γνωστές οι στενές σχέσεις φιλίας του ιδρυτή της εταιρείας Μ. Σκουλή με τον Στ. Παττακο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!
ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΟΛΕΥΤΙΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 1974 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΕ ΩΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...." ΚΑΙ "ΑΝΤΙΣΑΣΙΑΚΟΙ..."" ΚΑΙ ..ΞΑΝΑΒΟΛΕΥΤΙΚΑΝ ΣΤΗΝ "ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...."
ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ . ΕΛΕΟΣ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...