Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθηκαν πράκτορες-ρεπόρτερ των Βαρδινογιάννη-Κοντομηνα….




Που είχαν ως αποστολή να εκθέσουν τον πεντακάθαρο Παππά.
Μεταμφιεσμένοι με περούκες, γυαλιά ηλίου και καπέλα πήγαν δύο Έλληνες δημοσιογράφοι ως «ρεπόρτερς ερευνητές» στη Νέα Υόρκη και βρέθηκαν να τους την πέφτουν από παντού ασφαλίτες που τους νόμισαν για τρομοκράτες.
Ήθελαν να καταγράψουν με κάμερα τον Νίκο Παππά μέσα στο ξενοδοχείο που διαμένει στην αμερικανική μεγαλούπολη σε άσεμνες στάσεις.
Δεν είχαν όμως την τύχη με το μέρος τους.
Άνδρες της ελληνικής Ασφάλειας αντιλήφθηκαν δύο άνδρες με ύποπτη συμπεριφορά, ειδοποίησαν τους Αμερικανούς αστυνομικούς και αμέσως τους συνέλαβαν. Οι δυο δημοσιογράφοι δήλωσαν ψευδώς στις αστυνομικές Αρχές ότι είναι μέλη της αποστολής του Έλληνα πρωθυπουργού.
Οι Έλληνες δημοσιογράφοι Θάνος Δημάδης και ο Δημήτρης Σουλτογιάννης μεταμφιέστηκαν με περούκες και γυαλιά ηλίου, φόρεσαν και καπέλα  και μπήκαν στο ξενοδοχείο που μένει η ελληνική κυβερνητική αποστολή για να τραβήξουν πλάνα τον Νίκο Παππά.
Ο Θάνος Δημάδης φορούσε καστανή περούκα, ο Δημήτρης Σουλτογιάννης μαύρη. Κανείς τους δεν είχε επιλέξει ξανθιά.
Προηγουμένως είχαν παραγγείλει ποτά στο ξενοδοχείο και τα «χρέωσαν» στο δωμάτιο του υπεύθυνου επικοινωνίας του Παππά, Γιώργου Χριστοφορίδη. Κίνησαν υποψίες όταν εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να φωτογραφίζουν τα μέλη της ασφάλειας του πρωθυπουργού που είχαν φτάσει νωρίτερα.
Και οι δύο αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, και σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία επειδή έφτασαν στο σημείο να πλαστογραφήσουν την υπογραφή του συνεργάτη του Νίκου Παππά στο ξενοδοχείο για να του χρεώσουν τα ποτάκια τους.
Υπενθυμίζουμε ότι ο ένας δημοσιογράφος δουλεύει για τον ALPHA κι ο άλλος για το Star.
Το επιτελείο του Παππά αναφέρει ότι οι δύο δημοσιογράφοι έκαναν και δοκιμές προκειμένου να διαπιστώσουν εάν μπορούν να χρεώσουν εν συνεχεία το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.000 ευρώ για να παραγγείλουν χαβιάρι. Το θέμα θα γινόταν πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια, εφημερίδες και στο διαδίκτυο, ώστε να πληγεί το ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης.
Ο Δημ.Σουλτογιάννης παραδέχθηκε ότι εμπλέκεται, μαζί με τον Θαν.Δημάδη, αλλά κάνει λόγο για «απλή εξακρίβωση». Ωστόσο, οι αμερικανικές αρχές τώρα καλούν μάρτυρες, για να προχωρήσουν στις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο καρατζατούμπας δεν εστειλε κιαυτός πρακτοράκι νά τό πιάσουν κιαυτό καί νά τό απολύσει ????

Ανώνυμος είπε...

ο Καρατζατουμπας ειναι με εμφραγμα και μαλιστα σοβαρό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...